Panel yazılımı üreten programı ilk kez sizden duydum.benim aradım panel yazılımı yok bunlarda malesef bu panel yazılımlarını üreten bir program varmış sanırım elinizde varmı yada ücreti hakkında bilginiz varmı sizinle bu konu hakkında nasıl iletişime geçebiliriz.
Not : Trabzon un Arsin ilçesinde tv tamircisiyim Başarı Elektronik
Ben de ilk defa duydum bu programı,farklı bir yazılım olmasın bubenim aradım panel yazılımı yok bunlarda malesef bu panel yazılımlarını üreten bir program varmış sanırım elinizde varmı yada ücreti hakkında bilginiz varmı sizinle bu konu hakkında nasıl iletişime geçebiliriz.
Not : Trabzon un Arsin ilçesinde tv tamircisiyim Başarı Elektronik
Bir şeyler karaladım tekno ,benim "karalama defterim"eYazılım üreten bir program değil .(vestel panel editörü) isimli x forumda yayınlandı . Normal panel dosyasında vesa ve jeida ayarlarını değiştirip ters -arabi-gamalı gibi durumlarda kullanılıyor . Tüm panel dosyalarını kapsamıyor.
Forum hakkında bilgilendirmeler bölümünde panel yazılımı istemişsiniz. Mesajınız ilgili bölüme taşındı.kolay gelsin ustam vestel 17mb82 s PNL:23229033 Panel yazılımı lazım
Selamlar ürünümün panel yazılımı lazım saygılar
You have 17MB82S or 17MB140 ?. Cod panel (VESXXXXXXXXX) ?.Herkese merhaba 17mb140 anakartı olan vestel tvyi 17mb82s ile değiştirdik ekran ters döndü panel numarası 23339877 yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
previous motherboard mb140, newly installed mb82sYou have 17MB82S or 17MB140 ?. Cod panel (VESXXXXXXXXX) ?.
Panel profile. The 2 files put directly on the stick.previous motherboard mb140, newly installed mb82s
motherboard : 17mb82s
Panel : 23339877
Model : VES315WNVB-2D-N11