yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,617
- 73
Look:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb96. Anakart
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Look:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb96. Anakart
Çok teşekkür ederim... Mütevazi ve yardımcı olduğun için. Sağol varolLook:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel VES395UNDC-2D-N01 ????merhaba.17mb82s tvnin panel yazılımını bualamıyorum yardımcı olurmusunuz. seg40sd5200 panelno:23225905
EvetPanel VES395UNDC-2D-N01 ????
panel yazılımını atınca 3 defa standby ışığı yanıp sönüyor cihaz açılmıyor şuan. kurtarma yazılımı denicem.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kurulum prosedürünü bilmiyorsunuz. MENU 4725'ten kurulur. Bir Türk meslektaşımdan açıklamasını istiyorum.panel yazılımını atınca 3 defa standby ışığı yanıp sönüyor cihaz açılmıyor şuan. kurtarma yazılımı denicem.
ilk defa vestele yazılım atmıyorum ilk defa panel yazılımıda istemiyorum. menu 4725 usb options dan atılıyor.daha önceki siteden indirdiğim panel yazılımları yanık görüntü veriyordu bunu atınca standby ışığı 3 defa yanıp sönmeye başladı.Kurulum prosedürünü bilmiyorsunuz. MENU 4725'ten kurulur. Bir Türk meslektaşımdan açıklamasını istiyorum.
Panel yazılımını istediniz ve aldınız.merhaba.17mb82s tvnin panel yazılımını bualamıyorum yardımcı olurmusunuz. seg40sd5200 panelno:23225905
Kurulum prosedürünü bilmiyorsunuz. MENU 4725'ten kurulur. Bir Türk meslektaşımdan açıklamasını istiyorum.
ilk defa vestele yazılım atmıyorum ilk defa panel yazılımıda istemiyorum. menu 4725 usb options dan atılıyor.daha önceki siteden indirdiğim panel yazılımları yanık görüntü veriyordu bunu atınca standby ışığı 3 defa yanıp sönmeye başladı.
ilk defa vestele yazılım atmıyorum ilk defa panel yazılımıda istemiyorum. menu 4725 usb options dan atılıyor.daha önceki siteden indirdiğim panel yazılımları yanık görüntü veriyordu bunu atınca standby ışığı 3 defa yanıp sönmeye başladı.
Evet tv orjinal halinde sorun yok eprom çökmüş olabilir kurtarma yazılımı attım hala aynı durumda standby 3defa yanıp sönüyor eprom değiştirip deniycem birazdan. Yazılım gönderen arkadaslara çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaya çalışıyorlar herkes sonuçta. Bu tarz şeyler olabilir elektronikte. Yeni arıza yeni tecrübe demek. Teşekkürler herkese.Farklı bir panele farklı bir anakart mı taktınız tv orjinal halinde mi?
Evet tv orjinal halinde sorun yok eprom çökmüş olabilir kurtarma yazılımı attım hala aynı durumda standby 3defa yanıp sönüyor eprom değiştirip deniycem birazdan. Yazılım gönderen arkadaslara çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaya çalışıyorlar herkes sonuçta. Bu tarz şeyler olabilir elektronikte. Yeni arıza yeni tecrübe demek. Teşekkürler herkese.