Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

1-Nereden ? 2- Nasıl? 3-Ne şekilde öğreniyoruz?
1- Tvden alıyoruz ya ,veya farklı mecralardan alıyoruz
2- Verdiğim dosyalar ile
3- bin dosyasını yazı editörü ile açarak öğreniyoruz :ok

Abi ne yapıyorsunuz alt yazı gecermisin?
I installed virtualbox in windows 10 but to my shame I have to admit that I can't handle it. I can't find the panel code on MB90, MB91, MB92, MB95, MB96 boards
Thank you for help.

teşekkürler

Teşekkür ederim

1- Tvden alıyoruz ya ,veya farklı mecralardan alıyoruz
2- Verdiğim dosyalar ile
3- bin dosyasını yazı editörü ile açarak öğreniyoruz :ok
sevgili teraspy abim, biraz detaylı bilgi anlatımı iyi olurdu, hangi editör, dosyayı nasıl göstereceğiz vs, gibi... saygılar abim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sevgili teraspy abim, biraz detaylı bilgi anlatımı iyi olurdu, hangi editör, dosyayı nasıl göstereceğiz vs, gibi... saygılar abim.
verdiğiniz dosyalar nerede? link?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

verdiğiniz dosyalar nerede? link?
@teraspy Usta yıllık izinde :)

Elinize sağlık. Ama şansıma tek benim panel yok listede .. 23250255 yok.. 54 var 55 kayıp

Elinize sağlık. Ama şansıma tek benim panel yok listede .. 23250255 yok.. 54 var 55 kayıp
Usta olmayanlar yazsın ki onları da dahil edelim.

Forumlar tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ve SERBEST yazılım arşivini oluşturmak için mücadele veriyoruz.

Hiç bir ustamızın ve riski göze alan hiç bir vatandaşımızın hiç kimseden rica minnet etmesine gerek kalmadan tüm yazılımlara ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu bağlamda değerli ustalarım @By_Trol @TEKNOWEST @fikoloji @Canberi ve Sevgili @Sota kardeşime, emek veren herkese bir kere daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :ok

20190104_141833.jpg

Geri
Üst Alt