teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
1- Tvden alıyoruz ya ,veya farklı mecralardan alıyoruz1-Nereden ? 2- Nasıl? 3-Ne şekilde öğreniyoruz?
2- Verdiğim dosyalar ile
3- bin dosyasını yazı editörü ile açarak öğreniyoruz
1- Tvden alıyoruz ya ,veya farklı mecralardan alıyoruz1-Nereden ? 2- Nasıl? 3-Ne şekilde öğreniyoruz?
I installed virtualbox in windows 10 but to my shame I have to admit that I can't handle it. I can't find the panel code on MB90, MB91, MB92, MB95, MB96 boardsAbi ne yapıyorsunuz alt yazı gecermisin?
sevgili teraspy abim, biraz detaylı bilgi anlatımı iyi olurdu, hangi editör, dosyayı nasıl göstereceğiz vs, gibi... saygılar abim.1- Tvden alıyoruz ya ,veya farklı mecralardan alıyoruz
2- Verdiğim dosyalar ile
3- bin dosyasını yazı editörü ile açarak öğreniyoruz
verdiğiniz dosyalar nerede? link?sevgili teraspy abim, biraz detaylı bilgi anlatımı iyi olurdu, hangi editör, dosyayı nasıl göstereceğiz vs, gibi... saygılar abim.
Usta olmayanlar yazsın ki onları da dahil edelim.Elinize sağlık. Ama şansıma tek benim panel yok listede .. 23250255 yok.. 54 var 55 kayıp
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekler misin.Elinize sağlık. Ama şansıma tek benim panel yok listede .. 23250255 yok.. 54 var 55 kayıp
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekler misin.
Usta bu gün sınanma günün galibaTv nin arka kapağındaki barkod resmini ekler misin.
Google translate:
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekler misin.
Mb96. AnakartGoogle translate:
Hangi anakarta sahip olduğunuzu söylerseniz, bir panel profili arıyorum.