denermisinUstam kolay gelsin. Televizyonun anakartı 17MB110S olarak değişti. Görüntü Ters. Verdiğiniz klasörün içinde uygun dosyayı bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
Çalıştı. Çok teşekkür ederim.denermisin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv donanımı orijinal ise arka kapaktaki barkod resmini buraya ekleyin.merhaba ustam mb140 seg marka tvye yazılım yükledim ekran ters göstermeye başladı eklemiş olduğunuz panel yazılımlarını indirdim benim panelin yazılımını bulamadım 23471426 panel numarası buna yazılım varmı acaba şimdiden yardılarınız için teşekkür ederim.
Tv donanımı orijinal ise arka kapaktaki barkod resmini buraya ekleyin.
Yazılım link
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sayın ustam işlem tamam ilginize ve desteğinize çook teşekkür ederim ne mutlu palaşmayı başaranlara iyi çalışmalar.Yazılım link
OK tuşu ile yüklenecek sonucu yazın.
Rica ederim keşke herkes sizin gibi olasa yazılımı isteyip alınca gidenler var.sayın ustam işlem tamam ilginize ve desteğinize çook teşekkür ederim ne mutlu palaşmayı başaranlara iyi çalışmalar.
panel dosyasımerhaba ben seg 32ch5620 tv logo da açılıp kapanıyordu yazılım aradım forum da mb140_v0.38.20 bu yüklendi ama görüntü ters geldi mb140_v138230 yazılımda ise görüntü bozuk geldi yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler
Yazılım linkmerhaba ben seg 32ch5620 tv logo da açılıp kapanıyordu yazılım aradım forum da mb140_v0.38.20 bu yüklendi ama görüntü ters geldi mb140_v138230 yazılımda ise görüntü bozuk geldi yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler
teşekkür ederimpanel dosyası
teşekkür ederimYazılım link
OK tuşu ile yüklenecek
Seri no paylaşınız