TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
M mehmet37 23427374
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Slm.yukleme yapmadiM mehmet37 23427374
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
nasıl yüklüyorsunuzSlm.yukleme yapmadi
Resimdeki dosyalar yokSlm.yukleme yapmadi
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilirResimdeki dosyalar yok
Usta menü çıkmıyor.yanlis yazılımı attık görüntü yok.ses var ledler yanıyor.menu yokRar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
ful yazılım mı istiyorsunuzUsta menü çıkmıyor.yanlis yazılımı attık görüntü yok.ses var ledler yanıyor.menu yok
Evetful yazılım mı istiyorsunuz
ful ok tuşu ile yükleyinEvet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu siteden attım bir yazılım dikkat etmedim anlattığım gibi oldu
Usta teşekkürler tm.ful ok tuşu ile yükleyin
Vestel 17MB140 Yazılım lazım
selamın aleyküm kolay gelsin ustalar bana 17mb140 anakartın yazılımı lazım tv ekrana vestel yazısı gelip gidiyor nasıl düzeltirimtavsiyeforumu.com
40FB7150 Anakartın takılı olduğu tv nin arka kapağındaki barkod resmini sökülen ve takılan ana kart resmini buraya ekleyin.mrb arkadaşlar vestel smart 40FB7150 40" LED TV kart bozuldu beyerine vestel smart 40FB7100 40" LED TV buserinin kartıne takdım ama görüntü ters verdi bunla ilgili yardım edermisiniz tşkrler.
40FB7150 Anakartın takılı olduğu tv nin arka kapağındaki barkod resmini sökülen ve takılan ana kart resmini buraya ekleyin.
Panel yazılımı link
sökülen
takılan