Panelin takılı olduğu tv nin arka kapağı veya panel üzerindeki barkod gerekli resmini ekleyiniz.ves315wndb-2d-n13 panel yazılımı verebilir misiniz rica etsem. Mb140 kart 32HB5000 için
teşekkürler yazılımı buldum full yükledim düzeldi ekran terstiPanelin takılı olduğu tv nin arka kapağı veya panel üzerindeki barkod gerekli resmini ekleyiniz.
Rica ederim ben de full yazılım linki verecektim sorunu çözmüşsünüz.teşekkürler yazılımı buldum full yükledim düzeldi ekran tersti
I also have it but I doubt in the program the problem is that on youtube the signal is good, when it writes there is no signal it is also good, when we place the antenna then we have a video shake ..... strangeI have for VES400UNDS-2D-N11 but for progrramer not stick.
I also have it but I doubt in the program the problem is that on youtube the signal is good, when it writes there is no signal it is also good, when we place the antenna then we have a video shake ..... strange
for what I look for VES400UNDS-2D-N02 maybe here is the problem
cihazda herhangi bir işlem yapıldımı?LT50VU73T model ana kart MB130P panel ves500NDC-2D-U11 23461104 PANEL yazlimi LAZIM ABILER YARDIM EDIN BULA BILMIREM
hocam selamlar. Seg Marka Tv'min 17MB82 Anakartını Değiştirdim. Taktığım anakart 17MB82 Olmasına Rağmen Ekran Ters Gösteriyor. Muhtemelen Panel Yazılımı Gerekli. Gerekli Bilgileri Aşağıya Yazıyorum. Çalışmalarınızda Başarılar Saygıdeğer Meslektaşlar <3
SEG 32SC5600
SN:/ 7528774 600126
F fikoloji Adem Helvacı TEKNOwest By_Trol
seri no ?23461572 kodlu panel mevcut vermiş olduğunuz yazılımların içerisinde böyle bir model bulamadım. yardımcı olma imkanınız olur mu acaba