Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Bilmiyorum ama orada yazıyor
Her tv yazılımı kendine özeldir. Bu bağlamda seri numarasına göre yazılım verilir.

Şimdi siz kart değişikliği yapmışsınız bana yazılım lazım diyorsunuz.
Bu şuna benzer benim çocuğum var giysi vermişsiniz.

Boy, kilo, cinsiyet bilgisi olmadan bu alışverişi nasıl yapamazsanız
Bizde size yazılımı veremeyiz.

A Çevrimdışı
17 Haz 2022
6
32
merhaba panel yazılımına ihtiyacım var ekranda buzlanma var.

28hl500.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Panel kodum hangisi acaba hangi kodu yüklemem lazım teşekkürler şimdiden

panelb621a4d89d8a40e5.jpg
Israrla konuları okumamaya, istenenlerin ne olduğunu anlamamaya devam ediyorsunuz. Aşağıda son kez konu linkini paylaşacağım. Tüm konuları okuyun ve hangi bilgileri paylaşacağınızı öğrenin. Ayrıca TV' nin probleminin ne olduğunu detaylı olarak açıklamadığınız sürece yazılım paylaşılmayacaktır. Sota Sota , By_Trol By_Trol .

M Çevrimdışı

mahmuder

Yeni Üye
2 May 2020
12
52
Israrla konuları okumamaya, istenenlerin ne olduğunu anlamamaya devam ediyorsunuz. Aşağıda son kez konu linkini paylaşacağım. Tüm konuları okuyun ve hangi bilgileri paylaşacağınızı öğrenin. Ayrıca TV' nin probleminin ne olduğunu detaylı olarak açıklamadığınız sürece yazılım paylaşılmayacaktır. Sota Sota , By_Trol By_Trol .

Daha önce konu açmıştım.
Sorunun çekirdek yazılımdan mı panel yazılımından mı yoksa full yazılımdan mı kaynaklı olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Sizin verdiğiniz linkten çekirdek sürümünü v319a yükseltim ama sorunum hala devam ediyor.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Daha önce konu açmıştım.
Sorunun çekirdek yazılımdan mı panel yazılımından mı yoksa full yazılımdan mı kaynaklı olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Sizin verdiğiniz linkten çekirdek sürümünü v319a yükseltim ama sorunum hala devam ediyor.
Evet bende bu konuda tüm üyelerimizi uyarıyorum. Önce kurallar bölümünü düzgün şekilde eksiksiz okusanız, daha sonra probleminizin açıklaması ile gerekli bilgileri içeren 1 (BİR) mesajı sadece 1 (BİR) konu altına yazsanız bu kadar karışıp, bu kadar kural ihlali olmaz. SPAM mesajlar ve aynı konu hakkında yinelenen mesajlarla ilgili bu seferlik herhangi bir işlem yapmıyoruz. Ancak tekrarı halinde tüm dünya forumlarında uygulandığı üzere SPAM mesaj atan üye forumdan uzaklaştırılır.

Bilgilerinize...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Daha önce konu açmıştım.
Sizin televizyonun ledleri arızalı beyaz ışık vermesi gerekirken mavi renk ışık veriyor yazılım ile düzelmez.

Geri
Üst Alt