saglamkubi
Yeni Üye
-
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini OKUNAKLI olarak fotosunu alıp ,buraya eklemelisin sevgili saglamkubi![]()
buyur abim bide yükleme talimatlarını verirseniz çok sevinirim allah razı olsun şimdiden

-
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini OKUNAKLI olarak fotosunu alıp ,buraya eklemelisin sevgili saglamkubi![]()

hocam benim vetsel tv dediğiniz gibi yazılım attım ama sorun cıktı yani ekranda vestel yazısı var ama tv açılmıyor mb90 versiyenu yükledim şimdi tv hiç açılmıyor
![]()
Teşekkürler, deneyip bilgilendireceğim.@Faruk89, link teki 1. sayfada 17MB211 0.69.4.0 Carbon güncel versiyon
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
@teknovest Yönergeleri takip ederek güncellemeyi kurdum ve şu anlık hiçbir sorun yok. Teşekkür ediyorumTeşekkürler, deneyip bilgilendireceğim.

abi yükledim tv açıldı arkadaki ekran ışığı yanıp sönermiş çalışıyo smart özelliğine girerken pixel pixel oldu ekranın yarısı bide yazılım güncelleme sunucusuna erişilemiyor dio@saglamkubi,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.