Flash yazılımı (mboot_spi.bin) 1Mb mi yoksa 2Mb mi ?Değerli Arkadaşlar Vestel 17MB 96 V376f 27453326 Full Yazılım Sürümü elimde mevcut eski tv im için vestelin servis personelinden almıştım lazım olursa iletişime geçiniz.
Flash yazılımı (mboot_spi.bin) 1Mb mi yoksa 2Mb mi ?Değerli Arkadaşlar Vestel 17MB 96 V376f 27453326 Full Yazılım Sürümü elimde mevcut eski tv im için vestelin servis personelinden almıştım lazım olursa iletişime geçiniz.
Flash yazılımı (mboot_spi.bin) 1Mb mi yoksa 2Mb mi ?
Hocam cahilliğim için cok özür dilerim (mboot_spi.bin)'ne nereden bakılır.nerede yaze bilmiyorum.Flash yazılımı (mboot_spi.bin) 1Mb mi yoksa 2Mb mi ?
Sevgili Mevlut_1467 ne cahilliği rica ederim,sözüm sana değildi ,sevgili Koro96'ya cevaben yazmıştım,zaten sana uygun değil o yazılım,sendeki kart MB130 çünkü.Hocam cahilliğim için cok özür dilerim (mboot_spi.bin)'ne nereden bakılır.nerede yaze bilmiyorum.
Menü 4725 yaptim Mboot version: MB130-305 PM ver:25 YAZİOR
kusura bakma şimdi gördüm mesajı hemen bakıyorum ustaSevgili Mevlut_1467 ne cahilliği rica ederim,sözüm sana değildi ,sevgili Koro96'ya cevaben yazmıştım,zaten sana uygun değil o yazılım,sendeki kart MB130 çünkü.
Ama senin adında tüm okuyanlara yazayım,flash yazılımı (öyle diyeyim) full yazılmda olur,core yazılımda olmaz,ayrıca sanırım MB9x lerde bu yazılımın tek başına olduğunu da hatırlıyorum mesela mboot_spi.bin diye adı geçer,bazılarında ise mboot.bin olarak geçer.
Benim Eski Tvmin yazılımı VESTEL 49 FA 7000 Çok Bela bir tvyii ne çektirdi bir ben bir allah bir servis bilirHımm,tamam 2MBlık flash(ben öyle diyorum,adı farklı olabilir ,yani yükleme dosyasıdır) ,sendeki yazılım,peki hangi modelin bu yazılım,biliyormusun?
en sonda çöktü ısrar üzerine servis değişim yaptı Üst Modelle 
Benim Eski Tvmin yazılımı VESTEL 49 FA 7000 Çok Bela bir tvyii ne çektirdi bir ben bir allah bir servis biliren sonda çöktü ısrar üzerine servis değişim yaptı Üst Modelle
![]()

Teşekkür ederim.mb81 için güncelleme ne yazıkki yoktur, olsada tavsiye etmem
YouTube sistem değiştirdiği için artık eski TV Ler uyum sağlayamıyor. Yine de kontrol etmek için menü tuşuna basıp 4725 yapınız çıkan ekran resmi ile seri numarası nı paylaşınız bakalım biVST SMART 50PF7070 50"S ürün bilgisine ulaşamıyorum 2013 te aldığımda youtube falan çalısıyordu suan hiç birsey çalışmıyor güncelle dediğimde güncellemede bulamıyor yardım lütfen...
![]()
Seri numarası paylaşabilir misinizMerhaba
55ua8990 android TV kullanıyorum. Şu anda yüklü olan versiyon 1.14 bana 0.28 yazılımı lazım bulabilir misiniz?