.
[Gizli İçerik] ?
Biz teşekkür ederizF fikoloji hocam full yazılım sonrası tüm sorunlarım düzeldi. 2 gündür herşey normal çalışıyor. wifi bağlantı kesilmiyor. uydu sinyal yok yazısı oluşmuyor. Bilginiz olsun diye cevap vermek istedi. teşekkürler.
Ne yazık ki mb90 serisinden bir sürü uygulama desteğini çekti ama seni teraspy yönlendiriyorum ?Merhaba,
Vestel 42pf9060 tv kullanıyorum. SatcoDX: MB90_SDX_W_TR_24_02_2013.sdx , V.2.2.4t güncel durumda kullandığım yazılım ama hemen hemen hiçbir şey çalışmıyor. Özellikle Bein Connect ve YouTube'un çalıştığı güncel bir yazılım var mıdır? ,
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba,
Vestel 42pf9060 tv kullanıyorum. SatcoDX: MB90_SDX_W_TR_24_02_2013.sdx , V.2.2.4t güncel durumda kullandığım yazılım ama hemen hemen hiçbir şey çalışmıyor. Özellikle Bein Connect ve YouTube'un çalıştığı güncel bir yazılım var mıdır? ,
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu karta yazılım desteği maalese yok,2.2.4t yazılımında tv seyir açısından sıkıntı yoksa bence hiç kurcalama tvyi,smart için zaten çok şey beklememek gerekir,ki bizde bu yüzden kendi smartımızı yapmaya çalışıyoruz nacizane,olur mu,bilmiyorum ama biraz da olsa umut var,Ne yazık ki mb90 serisinden bir sürü uygulama desteğini çekti ama seni teraspy yönlendiriyorum ?
Bı de şunu kontrol ediniz; https://tavsiyeforumu.com/konu/yepyeni-smart-portal-calismalari.3751/
panel yazılım:mrb hocam finlux model 40fx210fm 40 led bunun anakart sıkıntı vardı uydusuz ben buna uydulu anakart taktım ama yayın ters yardım lütfen dosyası ekliyebilen varsa tşler
finlux
bu eski ana kart seri no
10103492 1604600188
sn no 7568975 600188
10103492 1604
takılacak vestel mainbord
17mb82s 10094542 23243389
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
panel yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
2. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
3. Service menüden "USB operations" yapılır
4. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
servis menü 4725 tir
bu iki yazılım ayrımı yüklenecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elinize sağlık tşkler oldu
panel yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
servis menü 4725 tir