Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Selamın aleykum youtube internetrte giremiyorum vesteli aradım guncelleme var para istediler bende burdan baktım resimli anlatımlı olarak dediğinizi yaptım driveri siteden indirip ama olmadı uptad failed felan diyor yardım edin yutuba hiçbirşeye girmiyor bayadır..

DSC_0678d6863585c5894ba5.jpg
DSC_0688.jpg

Seri 7541212600448
Cihaz cast Miracast ve internet ile ilgili işlemlerin hiç birini tam anlamıyla yerine getiremiyor. Cekirdek yazılım yükleyeceğim ancak orjinal yazılımı olmadan yüklemeye çekindim. Sitedede seri numarası ndan bulunmadı. Lütfen gönderebilirmisiiniz.

Merhaba 24PH5030 vestel televizyonun en son çıkmış yazılımı varmıdır acaba ? SN : 7118012 400197 Teşekkürler

Sayın ustam yazılımları yükledim, çok teşekkür ediyorum. Ne gibi değişiklikler var bilemiyorum ancak güncel yazılım iyidir diye düşünüyorum. Selam ve saygılarımla.
Üstadım günaydın,
Zahmet olmazsa aşağıda bilgisini verdiğim televizyonun Güncel Full ve Core yazılımlarını alabilirmiyim. Teşekkür ederim.

64C2D422-48A8-4FAD-8C9E-A783BD3C6949.jpg

@evwtvestel, core (çekirdek)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@cakabo, core linki ok tuşu ile yükleyin

@omerkhya,
core linki

full linki

Son düzenleme:
7138828 40040 Finlux için yazılım linki rica edebilir miyim?

fotograf.jpg

20dk ekliyorum

cihaz anakartı mb70 cihazınız donanımsal olarak eski cok fazla bir özelik kaymayacak. core yazılım linki yazılımı zipten cıkartıp klasör süz bos flash beleğe kopyalayın cihaz stand by daiken usb yi tv ye takın tv üzerindeki p+ tuşuna basın stand by ledi blink yapmaya başladığında yazılım yükleniyor olacaktır cihaz açılna kadar bekleyin.unutmayınki yazılım yüklemede herzaman risk vardır.sorumluluk size aittir.

@teknovest üstat vermiş olduğun dosyayı tv'ye yüklettim. Ancak halen uygulama indirme kısmında sıkıntım var. İP Tv izlemek için "SS IPTV" uygulamasını indirmem gerekiyor. Acaba sadece bu uygulamayı yükleme şansım varmı ? Yada tv'im buna uygun değilse, android Box alsam işimi görür mü?

cihaz android olmadığı için uygulama indiremezsiniz en mantıklı android box

Geri
Üst Alt