Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

sahneyi yakalayıp belgelendirmeniz gerekiyor. kullanılan panel yapısı, kullandığınız ekran ayarları, ve tvnin neredeyse 3 yıl önceki teknoloji ile üretildiğini unutmamak gerekir.

Belgelemek derken fotoğraf mı çekelim ? Ekran ayarlarında ne yapsam durum değişmedi.

Değerli Arkadaşlarım;

Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.

Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.

Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan

VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ

ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.

FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.

Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.

Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.

Konu zaman içerisinde revize edilecektir.

ekran ayarlarında gelişmi sekmesinde gürültü azaltmayı düşük yapıp denermisin
Düşükte denedim yine aynı, ekranda kurcalamadığım ayar kalmadı, ya yazılımla ilgili yada panelde bu sorun var bilmiyorum. DH forumda bu konuyu yazmıştım bir arkadaş daha aynı TV de aynı sorun bende vardı servis çağırdım normal dediler gittiler demişti. Ama bazı sahnelerde insan yüzleri resmen ya yeşil yada turuncu oluyor.

selam
JVC LT-40HG48E için ürün yazılımı gerekiyor
ser. 7096486 300005
main 17mb82S
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Çok teşekkür ederim!
Ertesi gün geçirmeye çalışacağım.

mb96 full kurulum yapınca ekran ters döndü ve yazılar karman çorman gözüküyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba

seri no yazarmısınız panel tutmamış olabilir.

ustam çok teşekkür ederim düzeldi. allah razı olsun

eyvallah :okfull yazılımınızı saklayın tekrar lazım olur

Geri
Üst Alt