Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Merhaba teknovest hocam
Daha önce bu cihaza V366y yazılımını vermiştiniz. Kurulum yapmıştım ama ara sıra cihaz kendine sürekli kapatıp açıyordu ama sıklaştı. fişi çekince düzeliyor. Acaba full yazılım ile düzelirmi.

aaa.jpg
bbb.jpg

Merhaba teknovest hocam
Daha önce bu cihaza V366y yazılımını vermiştiniz. Kurulum yapmıştım ama ara sıra cihaz kendine sürekli kapatıp açıyordu ama sıklaştı. fişi çekince düzeliyor. Acaba full yazılım ile düzelirmi.

aaa.jpg
bbb.jpg
full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

menü ayarlar daha fazlanın için de hbb tv ve cec varsa ayarları kapalı konuma alın kurulum menüsünde tkgs esnek yada kapalı konuma alın

full yazılım

menü ayarlar daha fazlanın için de hbb tv ve cec varsa ayarları kapalı konuma alın kurulum menüsünde tkgs esnek yada kapalı konuma alın
Teşekkürler hocam eline sağlık

Adem Hocam bilginize ve yüreğinize sağlık. Hocam SEG 24SE5100 ( SN: 7641942 600370 )televizyonumuz var ve 3 yıldır kullanıyoruz. Uydu geçişleri daha hızlı yeni bir yazılım varsa paylaşırsanız sevinirim.

55ub9690 TV en temiz sürüm istiyorum hocam mümkünse

Adem Hocam bilginize ve yüreğinize sağlık. Hocam SEG 24SE5100 ( SN: 7641942 600370 )televizyonumuz var ve 3 yıldır kullanıyoruz. Uydu geçişleri daha hızlı yeni bir yazılım varsa paylaşırsanız sevinirim.
anakart mb82 olduğu için çok bi şey fark etmez

sn: 8008206 800929

manuel kanal araması yapamıyorum

kurulum menüsünde tkgs den taratırabilirsiniz.

merhaba 17mb81-2 26947062
sn:6945687 200147
yanlış yazılım attım açılıyor siyah ekranda kalıyor uygun yazılım paylaşabilirmisiniz.

Hocam tvden internete bağlandıktan sonra donmalar kasmalar gerçekleşiyor. Youtubeda video izleyemiyorum sürekli takılmalar oluyor. Model ise Regal LE42F7445S Smart Led Tv. Mevcut sürüm V3.3.8. Ana kartım MB9X. SN ise 7113289 300463 . Full sürüm verirmisiniz. Adem Helvacı hocamızın selamı var...

Son düzenleme:
IMG-20181031-WA0001.jpg

Merhaba,

Öncelikle insanlara yapmış olduğunuz yardımlar için teşekkür ederim.

Benim sorunum netflixi andorid box ile seyretmem. yazılım güncellemeyle netflix uygulamasını ekleyebilmemiz mümkünmüdür? vesteldriver da herhangi bir yazılım çıkmıyor.

Teşekkürler,

Hocam tvden internete bağlandıktan sonra donmalar kasmalar gerçekleşiyor. Youtubeda video izleyemiyorum sürekli takılmalar oluyor. Model ise Regal LE42F7445S Smart Led Tv. Mevcut sürüm V3.3.8. Ana kartım MB9X. SN ise 7113289 300463 . Full sürüm verirmisiniz. Adem Helvacı hocamızın selamı var...
full yazılım ok tuşu ile yükliyebilirsiniz.

merhaba 17mb81-2 26947062
sn:6945687 200147
yanlış yazılım attım açılıyor siyah ekranda kalıyor uygun yazılım paylaşabilirmisiniz.
mb 81 kurtarma yazılımı ok tuşu ile yüklenicek.

IMG-20181031-WA0001.jpg

Merhaba,

Öncelikle insanlara yapmış olduğunuz yardımlar için teşekkür ederim.

Benim sorunum netflixi andorid box ile seyretmem. yazılım güncellemeyle netflix uygulamasını ekleyebilmemiz mümkünmüdür? vesteldriver da herhangi bir yazılım çıkmıyor.

Teşekkürler,
modlama bölümündeki arkadaşlardan destek alabilirsiniz.

modlama bölümündeki arkadaşlardan destek alabilirsiniz.[/QUOTE]

Teşekkür ederim.

Yazılımım güncelmidir peki?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt