Yazılımı indirebilirsinvestel mb97 smart tv ve youtube acamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mb97 yazılımını indirmem gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
Yazılımı indirebilirsinvestel mb97 smart tv ve youtube acamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mb97 yazılımını indirmem gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
1. Televizyonun donanımı orijinal mi?If you want me to help you, I need the requested data. Otherwise, wait for help from other colleagues.
Unfortunately, I don't have anything in the archive that can help you.1. Televizyonun donanımı orijinal mi?
Hayır, anakart değiştirildi.
2. Anakart değiştirildi mi?
Evet.
3. Panel değiştirildi mi?Hayır, orijinal panel duruyor.Panel Modeli: VES650QNTH-N2-N41 (AUO)
- ÇIKAN ANAKART (Orijinal): 17MB185 (Barkod no: 23851391)
- TAKILAN ANAKART (Yeni): 17MB185 (65" televizyondan çıkma, barkod no: 23896892)
![]()
4. Yaşanan sorunun DETAYLI açıklaması:
Anakart değişiminden sonra televizyon sorunsuz bir şekilde açılıyor und Android sistemi çalışıyor. Ancak panel doğru şekilde tanınmadığı için ekran yarıya bölünmüş / çift görüntü (double image / split picture) veriyor. Bu panelin ekran görüntüsünü düzeltmek için uygun Full Yazılıma veya Panel Yazılımına (PQ dosyalarına) ihtiyacım var.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ek te panel etiketinin fotoğrafını paylaşıyorum.
Thanks !

thx anyway i have the full firmware 23851391 if u want it ?Unfortunately, I don't have anything in the archive that can help you.
![]()
Is for panel VES650QNTL-2D-N01. YES, I want.thx anyway i have the full firmware 23851391 if u want it ?
merhaba sota bey, verdiğiniz yazılımı yükledim ekran ters oldu, kontrol etme şansınız var mı acaba?Yazılımı indirebilirsin
there it is ;)Is for panel VES650QNTL-2D-N01. YES, I want.
17MB120 panel VES430QNEL-2D-U01 ???merhaba sota bey, verdiğiniz yazılımı yükledim ekran ters oldu, kontrol etme şansınız var mı acaba?
I downloaded it. Thank you.there it is ;)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Thank you for the response.Try this:
1. Select SOURCE (INPUT) on the remote
2. Select HDMI1
3. Press MENU on the remote
4. Menu appears and select Advanced Options
5. Type 4725
6. Service menu appears
7. Search and do factory reset
OK.Thank you for the response.
All possible options via remote have been tried but it is not possible to enter any menu.