panel etiketini buraya yükleyin ve takılan kartın modelini yazınSelamün aleyküm anakart değişimi oldu çift ekran var varsa yazılım gerekli teşekkürler.
![]()
![]()
panel etiketini buraya yükleyin ve takılan kartın modelini yazınSelamün aleyküm anakart değişimi oldu çift ekran var varsa yazılım gerekli teşekkürler.
![]()
![]()
Takılan kart aynı model 17mb170 yeni kartın numarası da bu yeni yüklediğim resim..panel etiketini buraya yükleyin ve takılan kartın modelini yazın
Sağdaki orijinal kart soldaki yeni takılan..Takılan kart aynı model 17mb170 yeni kartın numarası da bu yeni yüklediğim resim..
![]()
verdiğim yazılımı dene bakalım umarım işini görür.+Takılan kart aynı model 17mb170 yeni kartın numarası da bu yeni yüklediğim resim..
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sağdaki orijinal kart soldaki yeni takılan..
![]()
Üstat bırak ne hali varsa görsün keyfi bilir burayı para ödeyip te hizmet alamadığı işletme sanıyor. Bu üye eski olmasına rağmen mesajlarını da silip yasaklıyorum.kullanıcılara verdiğimiz yazılımları takip ediyoruz kurtarma yazılımı denedim dediğiniz için sanki yazılımı biz vermiş gibi anlam çıktı. Kurtarma yazılımı gönderdim
Merhabalar Arkadaslar,
Sorun: Ilk acildigi zaman, bazen Logoda bazen son kullanilan Kanalda takili kaliyor. bazen sorunsuz aciliyor.
![]()
Toshiba Tv Icin Yazilim lazim,
Tesekkür Ederim
Tesekkür ederim. Etiket Resmi
![]()
gönderildi.
Salim Ayazseven
Merhaba Arkadaslar. Yazilim Konusunda cevap yazarsaniz sevinirim. tesekkür ederim
Güncelleme %94 te takili kaldi ve ilerlemiyor sorun ne olabilir? tavsiyeniz nedir?Tv nizde yazılım desteği kesilmiş çok eski bir ana kart bulunmaktadır. Arşivimizde ana karta ait bir adet yazılım var yüklemek isterseniz yetki verildi. Yükleme talimatını uygulayın sorumluluk tamamen sizdedir.
Yüklenmiyorsa kalsın ana kartın çok eski olduğunu yazmıştım yüklemeye uğraşmayın.Güncelleme %94 te takili kaldi ve ilerlemiyor sorun ne olabilir? tavsiyeniz nedir?
Güncelleme %94 te takili kaldi ve ilerlemiyor sorun ne olabilir? tavsiyeniz nedir?
Belki ona yardımcı olabilirim.Yüklenmiyorsa kalsın ana kartın çok eski olduğunu yazmıştım yüklemeye uğraşmayın.
Software for
Toshiba tv Oldugu icin Loguyu deyistirme imkanim olursa Evet denemek isterimSoftware for
Finlux 55FLHK242BHC main 17MB91 panel VES550UNES-3D-S01
L.E.
Denemek ister misin?
Yazılım yüklemede sorumluluk tamamen sizdedir.Toshiba tv Oldugu icin Loguyu deyistirme imkanim olursa Evet denemek isterim