MENU 4725 yazın ve resmi buraya koyun.usta malesef olmadı yazılım alıyor fakat bir değişiklik olmadı
MENU 4725 yazın ve resmi buraya koyun.usta malesef olmadı yazılım alıyor fakat bir değişiklik olmadı
usta malesef olmadı yazılım alıyor fakat bir değişiklik olmadı
Size gönderilen panel profili doğru. Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz.
PANEL: FILE NOT FOUND
usta şu an ne yapmamız gerekiyor ? açılırken seg yazıyor ters ve negatif görüntüPANEL: FILE NOT FOUND
Başka bir panel için yazılımı yeniden yazdınız.
Zip dosyasına sağ tıklayıp "Buraya çıkart" Seçin.![]()
WhatsApp Image 2026 04 29 at 18.02.29
Resim WhatsApp Image 2026 04 29 at 18.02.29 kaydedildi Tavsiye FORUMUresim.tavsiyeforumu.com
Çıkan "pq" Klasörünü Fat32 olarak biçimlendirilmiş boş bir usb flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden "MENÜ 4725" Tuşlayın.
En altta bulunan "USB OPERATİONS" Bölümüne inip "OK" Tuşuna basın.
Ekranda çok kısa süreli olarak (Dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) "LÜTFEN BEKLEYİNİZ" Yazısı gelir ve gider
TV yi kumanda ile kapatın.
TV yeniden açıldığında görüntü düzelecektir.
Düzelmez ise tv ilk kuruluma dönderilmelidir.
1. TV'den panel profilini kaydedin ve buraya gönderin, böylece bir çözüm bulmaya çalışalım.usta şu an ne yapmamız gerekiyor ? açılırken seg yazıyor ters ve negatif görüntü
2 farklı usb ile yaptım hatasız yaptım olmadı
![]()
Google translate:usta şu an ne yapmamız gerekiyor ? açılırken seg yazıyor ters ve negatif görüntü
2 farklı usb ile yaptım hatasız yaptım olmadı
![]()
varmı düzeltme imkanımız arkadaşlarMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar
Toshiba marka 32 inç tv için yazılıma ihtiyacım var sorun tv kapalı iken açılıyor kapatıyorum açılıyor sonra bir süre sonra kapatıyorum kırmızı - sarı yansön yapıyor sürekli düzetme şansımız varmı dır.
( kartın üzerinde bulunan joistic söktüm belki takılı kalıyor olabilir diye )
saygılarımla iyi çalışmalar
![]()
![]()
![]()
![]()
I have this:varmı düzeltme imkanımız arkadaşlar
I have this:
Toshiba 32L2963DG main 17MB211S panel VES315UNDB-2D-N21
Hocam kusura bakmayınız geç cevap veriyorum besleme kartında problem vardı çıkma bir kart ile sorunu çözdümLed aydınlatma çalışmıyorsa besleme kartının ön ve arka yüzeyinin net resmini buraya ekleyin.
Hocam kusura bakmayınız geç cevap veriyorum besleme kartında problem vardı çıkma bir kart ile sorunu çözdüm

Merhaba, Regal 55R6055F televizyonum için Full Yazılım (kurtarma yazılımı) ihtiyacım var.
Anakart: 17MB130P
Seri No: 7545621 600074
VPAZ: 20271122
Etiket resmini ekte paylaşıyorum.
![]()