Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Regal TV var Regal yazısında kalıyor sonra kapanıyor anakarti 17 mb140 kurtarma yazılımı ile düzeltmeye çalıştım olmadı. Full yazılım ile denemek istiyorum yollamanizi rica ediyorum. Teşekkür ederim

Regal TV var Regal yazısında kalıyor sonra kapanıyor anakarti 17 mb140 kurtarma yazılımı ile düzeltmeye çalıştım olmadı. Full yazılım ile denemek istiyorum yollamanizi rica ediyorum. Teşekkür ederim
FULL yazılımı neye göre vereceğiz.!

FULL yazılımı neye göre vereceğiz.!
Afedersiniz cahilce bir talepmi oldu. Konuya çok hakim olmadigimdan olabilir televizyon Regal 32R4020H. içini açtım anakartin Üzerinde

1002115176.jpg

Afedersiniz cahilce bir talepmi oldu. Konuya çok hakim olmadigimdan olabilir televizyon Regal 32R4020H. içini açtım anakartin Üzerinde

1002115176.jpg
cihazın değişen parçası var mı.? yoksa etiketi atın.

Farklı bir yazılım verildi yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.

hilevel 32hl700 kurtarma yazılımı varmı acaba

Farklı bir yazılım verildi yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
Maalesef olmadı. Önceki yazılımda yüklenme aşamasında ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu en son verdiğinizde hiç yüklenme asamasina gelmiyor.

Maalesef olmadı. Önceki yazılımda yüklenme aşamasında ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu en son verdiğinizde hiç yüklenme asamasina gelmiyor.
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.

WhatsApp-Image-2026-04-21-at-11.21.08.jpeg

değerli ustalarım ful yazılım bulabilirmiyiz acaba logoda kalıyor

Geri
Üst Alt