sinyal kalite var kanallar gelmiyor tkgs ile kanallar geliyor ama göstermiyor müşteri yazılım sonrası bu hatanın oduğunu söylediTv' deki sorun nedir?
sinyal kalite var kanallar gelmiyor tkgs ile kanallar geliyor ama göstermiyor müşteri yazılım sonrası bu hatanın oduğunu söylediTv' deki sorun nedir?
FULL yazılımı neye göre vereceğiz.!Regal TV var Regal yazısında kalıyor sonra kapanıyor anakarti 17 mb140 kurtarma yazılımı ile düzeltmeye çalıştım olmadı. Full yazılım ile denemek istiyorum yollamanizi rica ediyorum. Teşekkür ederim
Afedersiniz cahilce bir talepmi oldu. Konuya çok hakim olmadigimdan olabilir televizyon Regal 32R4020H. içini açtım anakartin ÜzerindeFULL yazılımı neye göre vereceğiz.!
cihazın değişen parçası var mı.? yoksa etiketi atın.Afedersiniz cahilce bir talepmi oldu. Konuya çok hakim olmadigimdan olabilir televizyon Regal 32R4020H. içini açtım anakartin Üzerinde
![]()
Farklı bir yazılım verildi yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.Regal TV var Regal yazısında kalıyor sonra kapanıyor anakarti 17 mb140 kurtarma yazılımı ile düzeltmeye çalıştım olmadı. Full yazılım ile denemek istiyorum yollamanizi rica ediyorum. Teşekkür ederim
Yazılım için teşekkür ederim. Yarın deneyim sonucu yazarım arka etiketi de atıyorum.Farklı bir yazılım verildi yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
Maalesef olmadı. Önceki yazılımda yüklenme aşamasında ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu en son verdiğinizde hiç yüklenme asamasina gelmiyor.Farklı bir yazılım verildi yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Denicem üstadım emeğine sağlık çok teşekkür ederim. Sonucu da yazıcam haber ederim.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Maalesef olmadı. Önceki yazılımda yüklenme aşamasında ışık hızlı hızlı yanıp sönüyordu en son verdiğinizde hiç yüklenme asamasina gelmiyor.