Serindalga
Aktif Üye
Sorun yokmuş tvde Urfa ve maraştaki okul baskınından dolayı uygulama kısıtlamaları gelmişcihazın arka kısmını sökmen gerekiyor anakart model kodu ve panel bilgisi gerekli
Sorun yokmuş tvde Urfa ve maraştaki okul baskınından dolayı uygulama kısıtlamaları gelmişcihazın arka kısmını sökmen gerekiyor anakart model kodu ve panel bilgisi gerekli
verdiğim mb82 full yazılımı deneyin sonucu yazMerhaba ustalar elimde seg marka 32 inç var buna full yazılım lazım yardımcı olma şansınız var,mı rica etsem
![]()
![]()
arka etiketi atar mısın.?Vestel 65 inç google televizyonum var. Ürün kodu:V10148973, seri no:29466593500815, ürün adı:VST 65UG9750 4K SM 17MB190_GOOGLE TV_G31, Televizyona servis menüsü üzerinden fabrika ayarlarına sıfırla yaptım. Bundan sonra netflix uygulaması çalışmamaya ve ambiyans ekran koruyucu gibi bazı özellikler çalışmamaya başladı. Bu ürünün full yazılımı ya da çekirdek yazılımını yükleyerek bu sorun çözülür mü? Bu ürünün yazılımı mevcut mu?
bizim arşivde yok Ömer Genç ustada varsa sizinle paylaşır![]()
İyi günler. Hayırlı işleriniz olsun. Tvmiz standbyeda kalıyor. 58UA3D63DT modeli Yazılımı varsa rica edebilir miyim. Saygılar iyi çalışmalar.![]()
full yazılımı bildirim olarak yolladım yükleyip sonucu mutlaka bizimle paylaşınHayırlı işler cümleten
Model:43UA9600 4k Android
Stanby kalmış full yazılım ihtacim var şimdiden tşkler.
![]()
![]()
Anakart değişimi yaptım ilginiz için tşkler..full yazılımı bildirim olarak yolladım yükleyip sonucu mutlaka bizimle paylaşın
Teşekkür ederim iyi ki varsını.. Cansınız..
Ömer Genc ustam yardımcı olur çok sevinirim tşkler saygılar..
I have this:Salve, cerco il software completo per far ripartire la scheda madre che ha codice 284703310042 (17MB170), di un televisore Hitachi 50HAK6151.
![]()
![]()