Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Kurtarma yazılımına sahipsiniz.
Saved by the bell. :sirit
Tekrar Merhaba,

17mb82s kartlı cihaza verdiğiniz kurtarma yazılımını yükledim. Cihaz önce açıldı ancak yine ses yoktu. Daha sonra kulaklık girişine kulaklık bağladım ve kulaklıkta ses olduğunu gördüm, ancak hoparlörlerden ses alamıyorum. Kurtarma yazılımı sonrası servis menüsü ekranı aşağıdaki gibidir.

Kurtarma-yazilimi-sonrasi.jpeg

Bir süre sonra cihaz hdmi üzerinden gelen sinyali de almamaya başladı. Sinyalin geldiğini başka bir cihazda test ederek gördüm. Şuanki sinyal yok ekranı aşağıdaki gibidir.

Sinyal-yok.jpeg

Ne yapmam lazım? Tekrar yardımcı olursanız sevinirim.

Tekrar Merhaba,

17mb82s kartlı cihaza verdiğiniz kurtarma yazılımını yükledim. Cihaz önce açıldı ancak yine ses yoktu. Daha sonra kulaklık girişine kulaklık bağladım ve kulaklıkta ses olduğunu gördüm, ancak hoparlörlerden ses alamıyorum. Kurtarma yazılımı sonrası servis menüsü ekranı aşağıdaki gibidir.

Bir süre sonra cihaz hdmi üzerinden gelen sinyali de almamaya başladı. Sinyalin geldiğini başka bir cihazda test ederek gördüm. Şuanki sinyal yok ekranı aşağıdaki gibidir.

Sinyal-yok.jpeg

Google translate;
Bu bir yazılım sorunu değil, donanım sorunu.
It's a hardware problem, not a software one.

Google translate;
Bu bir yazılım sorunu değil, donanım sorunu.
It's a hardware problem, not a software one.
Cihazın üzerindeki kart mb82s uydusuz kart. Doğru yazılımı yükledik değil mi? Yazılımdan eminsek donanıma odaklanacağım.

Merhaba,

17mb82s anakartlı cihaz açılıp hemen kapanıyordu. Cihazı açıp 4725 ile servis menüsüne girdiğimde cihazın üzerinde aşağıdaki resimdeki gibi V.0.5.8a yazılımı vardı.

Bende elimde bulunan V.0.7.7v versiyon adlı yazılımı cihaza yükledim. Cihazın açılma problemi çözüldü ancak bu sefer de cihazdan ses gelmiyor. Cihazın şuanki ekrana görüntüsü aşağıdaki gibidir.

Cihaza ait arka kapak, anakart ve panel fotoğrafları aşağıdaki gibidir. Cihazın hiçbir parçası değişmemiştir.

Arka-Kapak.jpeg

Sesi geri almak için hangi yazılımı yüklemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.

MERHABA, yazılımı indirmek istiyorum ama olmadı

vestel mb120 güncelleme yapmak istiyorum dosyalara bi türlü erişemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirme talebi bulunuyorum

indirme talebi bulunuyorum
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

Cihazın üzerindeki kart mb82s uydusuz kart. Doğru yazılımı yükledik değil mi? Yazılımdan eminsek donanıma odaklanacağım.
Yazılım yetkisi verildi yükleyip sonucu yazın.

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.

Merhaba, yazılım yüklendi, sonucu bu mesajda paylaştım.
Tekrar Merhaba,

Sinyal-yok.jpeg

IMG_1107-copy.jpg
güncelleme yaptım ama netflix gitti. size zahmet erişim izni verirmisiniz saygılar. bu güzel paylaşımınız için ayrıca teşekkürler

ustam uygun yazılım mevcutmudur

1775884851738.jpg
1775884851718.jpg
1775884851728.jpg

Selamın Aleyküm herkese iyi hafta sonları elimde Toshiba 50UL3C63DT mevcut kartı 17mb180e uygun yazılımı gönderebilirmisiniz?

IMG_1107-copy.jpg
güncelleme yaptım ama netflix gitti. size zahmet erişim izni verirmisiniz saygılar. bu güzel paylaşımınız için ayrıca teşekkürler
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.

yazilim indirmem.icin ne yapmam gerekir ustalarim
Ne yapmanız gerektiği hakkında sabah size link yazıldı fakat siz sürekli yazılım indirmem için ne yapmam gerekiyor yazıyorsunuz. Marka ne ise o konuda ana kart etiket resmini ekle tv deki sorun nedir yaz. Marka ile tecrübesi olan ustalar size yardımcı olur.

Geri
Üst Alt