Merhaba ustalar,
Vestel Satellite 40FD5050 model TV kullanıyorum.
Cihaz hiç açılmıyor, standby ışığı yanıp sönüyor.
Model: 40FD5050
PNL: 23398548
VPAZ: 20273874
Uygun full yazılım veya kurtarma yazılımı rica ediyorum.
Teşekkür ederim
Merhaba ustalar,
Teşekkür ederim
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.Merhaba ustalar,
Teşekkür ederim.
cihazdaki sorun nedirMerhaba görseldeki etiket için full yazılım rica edebilir miyim şimdiden teşekkürler ustalar
![]()
verdiğim kurtarma yazılımı deneyin sonucu yazarsınız![]()
Merhaba. Görseldeki 7451446 500684 Seri Numaralı 40FA5050 model numaralı TV'nin FULL YAZILIMINI rica edebilir miyim?
Açılışta VESTEL yazısı görünüyor. Sonrasında mavi ekranda kalıyor. Kumanda tepki vermiyor. Anakart değişmedi. Panel değişmedi.
Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar
bildirim çanına indirme sayfasının linkini yolladımİyi günler. Vestel 49UB8300 tvde bir anda görüntü gelmez hale geldi. TV açılıyor VESTEL Logusu geliyor ancak hem görüntü kaynaklarından görüntü gelmiyor hem de kumanda çalışmıyor. Sonra zaten geri standby moduna geçiyor. Anakart veya Panel değişikliği olmadı. İlgili seri numarası için anakart yazılımını iletebilirseniz, yeniden yüklemeyi deneyeceğim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
SN: 7730653 700248
![]()
Hotel modu kapanmıyo read only kilidini kaldıramadımcihazdaki sorun nedir
Teşekkür ederim, ama bende işe yaramadı. Hatta açılıştaki VESTEL yazısı ters döndü. Ben UPGRADE yazılımı değil, FULL yazılım arıyordum. Sanırım bu upgrade yazılımı.verdiğim kurtarma yazılımı deneyin sonucu yazarsınız
cihazın boot kısmını onarmaya çalıştık olmadı şimdi full yazılım verdim yükleyip sonucu yazınTeşekkür ederim, ama bende işe yaramadı. Hatta açılıştaki VESTEL yazısı ters döndü. Ben UPGRADE yazılımı değil, FULL yazılım arıyordum. Sanırım bu upgrade yazılımı.
Maalesef bu da olmadı. Çok teşekkür ederim yine de. Vestel yazısı düzeldi ama yazı çıktıktan sonra tekrar mavi ekranda kalıyor. Sağlık olsun. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız içincihazın boot kısmını onarmaya çalıştık olmadı şimdi full yazılım verdim yükleyip sonucu yazın
Acele etme başka yazılım deneriz.Maalesef bu da olmadı. Çok teşekkür ederim yine de. Vestel yazısı düzeldi ama yazı çıktıktan sonra tekrar mavi ekranda kalıyor. Sağlık olsun. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
Sota yardımcı olacak mısınız hocamHotel modu kapanmıyo read only kilidini kaldıramadım