Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Bahsettiğiniz konu hakkında bilgim yok By_Trol konuya daha hakim.
Servis menüsünden ayarları değiştiremiyorum bunun için full yazılıma ihtiyacım var. Yazılımsal olarak Hotel modu açık alt taraftada göründüğü üzere Read-only yazıyor izleme modunda. Yani işlem kısıtlanması mevcut bu kısıtlamayı kaldırmak içinde full yazılıma ihtiyacım var. Görüşüm bu yönde sizin önerilerinize ve bilgilerinize açığım elbette. Yardımcı olursanız sevinirim.

imagee9d6327336bab92c.jpg

Selamlar;

Ürün zaten En yeni anakart olan MB130 ile donatılmış, MB130 için sahaya yeni sürülen bir kart olması nedeniyle çok zengin bir yazılım arşivi bulunmamakla birlikte, Forumdaki Çekirdek yazılım konusunda yine de MB130 için güncel çekirdek yazılımı mevcuttur kontrol edebilirsiniz. 🆗
Selam aleyküm, Vestel TV Modeli: 4K Smart 49UD9200
Anakart modeli : 17MB130S
Seri no : 8179462 901357
Barkod no : 10121640 1901 901357
Sorunum, Vestel logosu çıkıp sonra kayboluyor, led yanıp sönüyor, kumanda çalışmıyor, sinyal yok yazısı vs. ekrana hiç bir şey gelmiyor, menüye de girmiyor.
Full yazılım mı gerekiyor? Yazılım dosyası bulabilir miyiz?

Doğrudan mesaj yazmayı bilemediğim için buraya yanıt olarak yazdım.
Yardım edebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşkkürler.

TV-Etiket.jpeg

65UL2063DT.jpeg

Merhabalar. Bu ürün için uygun güncelleme mevcut mudur acaba? Başta youtube olmak üzere bir çok uygualamayı çalıştırmıyor maalesef?

Selam aleyküm, Vestel TV Modeli: 4K Smart 49UD9200
Anakart modeli : 17MB130S
Seri no : 8179462 901357
Barkod no : 10121640 1901 901357
Sorunum, Vestel logosu çıkıp sonra kayboluyor, led yanıp sönüyor, kumanda çalışmıyor, sinyal yok yazısı vs. ekrana hiç bir şey gelmiyor, menüye de girmiyor.
Full yazılım mı gerekiyor? Yazılım dosyası bulabilir miyiz?

Doğrudan mesaj yazmayı bilemediğim için buraya yanıt olarak yazdım.
Yardım edebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşkkürler.

TV-Etiket.jpeg
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin

Servis menüsünden ayarları değiştiremiyorum bunun için full yazılıma ihtiyacım var. Yazılımsal olarak Hotel modu açık alt taraftada göründüğü üzere Read-only yazıyor izleme modunda. Yani işlem kısıtlanması mevcut bu kısıtlamayı kaldırmak içinde full yazılıma ihtiyacım var. Görüşüm bu yönde sizin önerilerinize ve bilgilerinize açığım elbette. Yardımcı olursanız sevinirim.

imagee9d6327336bab92c.jpg
Biraz bekleyin By_Trol size yardımcı olur.

bildirim çanına indirme sayfasının linkini yolladım

Gönderdiğiniz original yazılımı yükleyince düzeldi.
Bu arada siz de belirtmişsiniz ama diğer kullanıcılar için bilgi amaçlı ileteyim, 16GB'lık nispeten yeni bir USB drive ve dosya sistemi FAT olmasına rağmen denediğim ilk USB çalışmadı. Evde eski 2GB'lık bir USB buldum onunla deneyince okudu ve yazılımı yükleyebildi.

Desteğiniz için teşekkür ederim.

Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim, yazılımı yükledim, kurulumu yaptım, sorunsuz çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim, yazılımı yükledim, kurulumu yaptım, sorunsuz çalışıyor.

2905163eb1437f85bae76.jpg
289170ce1de59c5308313.jpg

Merhabalar. Bu ürün için uygun güncelleme mevcut mudur acaba? Başta youtube olmak üzere bir çok uygulamayı çalıştırmıyor maalesef?

Regal televizyon üzerinde 17MB140 takıldı görüntü ters geliyor

20260322_211700.jpg

20260322_2117040a4577514cfb51e5.jpg

Geri
Üst Alt