Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliVESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Servis menüsünden ayarları değiştiremiyorum bunun için full yazılıma ihtiyacım var. Yazılımsal olarak Hotel modu açık alt taraftada göründüğü üzere Read-only yazıyor izleme modunda. Yani işlem kısıtlanması mevcut bu kısıtlamayı kaldırmak içinde full yazılıma ihtiyacım var. Görüşüm bu yönde sizin önerilerinize ve bilgilerinize açığım elbette. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ürün zaten En yeni anakart olan MB130 ile donatılmış, MB130 için sahaya yeni sürülen bir kart olması nedeniyle çok zengin bir yazılım arşivi bulunmamakla birlikte, Forumdaki Çekirdek yazılım konusunda yine de MB130 için güncel çekirdek yazılımı mevcuttur kontrol edebilirsiniz.
Selam aleyküm, Vestel TV Modeli: 4K Smart 49UD9200
Anakart modeli : 17MB130S
Seri no : 8179462 901357
Barkod no : 10121640 1901 901357
Sorunum, Vestel logosu çıkıp sonra kayboluyor, led yanıp sönüyor, kumanda çalışmıyor, sinyal yok yazısı vs. ekrana hiç bir şey gelmiyor, menüye de girmiyor.
Full yazılım mı gerekiyor? Yazılım dosyası bulabilir miyiz?
Doğrudan mesaj yazmayı bilemediğim için buraya yanıt olarak yazdım.
Yardım edebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşkkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Selam aleyküm, Vestel TV Modeli: 4K Smart 49UD9200
Anakart modeli : 17MB130S
Seri no : 8179462 901357
Barkod no : 10121640 1901 901357
TV orijinaldir, anakart veya panel değişimi olmadı, hiç tamire de gitmedi.
Sorunum, Vestel logosu çıkıp sonra kayboluyor, led yanıp sönüyor, kumanda çalışmıyor, sinyal yok yazısı vs. ekrana hiç bir şey gelmiyor, menüye de girmiyor.
Full yazılım mı gerekiyor? Yazılım dosyası bulabilir miyiz?
Yardım edebilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşkkürler.