Sorun donanımsal gibi arka kapağı açıp kartı gözle kontrol edin.evet görüntü geliyor gıdıyor ustam
Şişen, patlayan kompenent var mı bakın.
Sorun donanımsal gibi arka kapağı açıp kartı gözle kontrol edin.evet görüntü geliyor gıdıyor ustam
ustam kontrollerı sagladım sisen patlayan kompenent yokturSorun donanımsal gibi arka kapağı açıp kartı gözle kontrol edin.
Şişen, patlayan kompenent var mı bakın.
![]()
İyi günler.
49v5863dat model numaralı Toshiba TV akşamdan yazılım güncellemesi ne bıraktık sabah ekran açılıyor 3 4 saniye sonra yeşil kırmızı ışık yanıp sönüyor ve ekran kararıyor.
Yazılım bulabilir miyiz. Birde bu durumdayken nasıl güncellemesini yapabilirim?
Teşekkürler.
Görüntü gidince ses var mı?evet görüntü geliyor gıdıyor ustam
Full software. Try at your own risk.Merhaba,
FULL yazılım konusunda yardım rica ediyorum.
TV modelim: Toshiba 58U2963DG
1) TV’nin donanımı orijinaldir, ana kart değişmedi.
2) Panel değişikliği yapılmadı.
3) Arka kapaktaki etiketin okunaklı fotoğrafını ekledim.
4) Dün, TV açıkken menünün fotoğrafını da çekmiştim ve onu da ekledim.
Sorun şu şekilde başladı:
TV yazılım güncellemesinden sonra normal şekilde açılmıştı. Daha sonra factory reset yaptım. Factory reset işleminden sonra TV düzgün çalışmamaya başladı.
Şu anda televizyon sürekli boot loop durumunda:
- Toshiba logosu geliyor
- Sistem açılmaya çalışıyor
- Menüye gelir gelmez çöküyor / yeniden başlıyor
- Bu durum sürekli tekrar ediyor
Yani TV normal şekilde açılmıyor, menüye ulaştığı anda sürekli yeniden başlıyor.
Cihaz için uygun FULL yazılımı paylaşabilir misiniz?
Gerekirse başka etiket veya ek fotoğraf da gönderebilirim.
Teşekkür ederim.
![]()
![]()
Thank you so, so much.
The recovery files you sent completely fixed the problem — it worked perfectly. My TV is now starting normally again, and I honestly cannot thank you enough for your help.
I also want to wish you a very happy birthday. I truly hope you will continue for many years to help people the way you do, because what you did for me was not just technical help — it meant a lot on a human level too.
It is wonderful that people like you still exist, people who take the time to help others with kindness and generosity. In this crazy world, seeing this kind of humanity gives hope.
Thank you again from the bottom of my heart. You truly saved me.

Görüntü ile beraber ses de gidiyor televizyon kapanıyorGörüntü gidince ses var mı?