Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

IMG_1304.jpg

17mb82s , ledler yanıyor görüntü gelmiyor , fakat televizyonu da kapatmıyor hiç bir şekilde full yazılım var ise alabilir miyim

IMG_1304.jpg

17mb82s , ledler yanıyor görüntü gelmiyor , fakat televizyonu da kapatmıyor hiç bir şekilde full yazılım var ise alabilir miyim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.

Arkadaşlar merhabalar.
Televizyona hiç enerji gelmiyor, açılmıyordu.
Ben de ekranı kırık bir 43HL500 bulup aldım.
Anakartı değiştirdim görüntü geldi ama baya bozuk bir görüntü var. Ben pek anlamadım ben neye göre yazılım atacağım buna.
Yardımcı olabilirseniz sevirinirm. Şimdiden teşekkürler.

Tv nin arka kapak bilgileri
WhatsApp-Image-2026-03-05-at-18.24.18-1.jpg

Anakart Bilgileri
WhatsApp-Image-2026-03-05-at-18.24.18.jpg

Anakart değişikliği sonrası görüntü
Goruntu9c1680ca123ccb5a.jpg

_______________________________________________________________________________________

Arıza yapan anakartın üzerindeki etiket şöyle

Orjinal-anakart.jpg

______________________________________________________________________________________
Yeni taktığım anakartın üzerindeki etiket şu şekilde

Yeni-Anakart.jpg

______________________________________________________________________________________
Panel üzerindeki etiket şu şekilde

Panel-bilgisi4a69df207fe8d174.jpg

__________________________________________________________________________________________
Ve servis menüsünü de aldım ancak görüntü bozuk

Servis-Manusu.jpg

Arkadaşlar merhabalar.
Anakartı değiştirdim görüntü geldi ama baya bozuk bir görüntü var. Ben pek anlamadım ben neye göre yazılım atacağım buna.

Anakart Bilgileri

_______________________________________________________________________________________

Orjinal-anakart.jpg

Yeni-Anakart.jpg

__________________________________________________________________________________________

Servis-Manusu.jpg
yokoono master

Arkadaşlar merhabalar.

Anakart Bilgileri

Orjinal-anakart.jpg

Yeni-Anakart.jpg

Servis-Manusu.jpg
Sıkıştırılmış dosyayı açın ve pcf ile ptf dosyalarını USB belleğe koyun.
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır

Sıkıştırılmış dosyayı açın ve pcf ile ptf dosyalarını USB belleğe koyun.
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
çok teşekkür ediyorum ustam sayende halloldu.

Selamlar. MB82 Güncellemesi var mıdır?

Res-1.jpg

Televizyon hiç tamir görmedi.

Sorunumuz açtığımızda kapanıp açılıp duruyor. Kapattığımızda da bir müddet sonra kendiliğinden açılıyor. Gece uyurken salondan gelen konuşma seslerine uyanmak pek de hoş olmuyor.
İlk kez olduğunda servis gelip güncellemesini yapmıştı. Birkaç yıl sonra aynı sorunda bu siteden güncellemeyi indirip kendim yaptım. Şimdi yine aynı sorunla karşılaştık. Eksik yüklediğim resimi şimdi yüklüyorum. Güncellemesi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

res2.jpg

Teşekkür ederim birkaç kez sıfırlamama rağmen donmaya ve kapanmaya devam etti bu yüzden yazılımı istemiştim
Yazılımı indirmemişsiniz.? Bildirim çanına uyarıları kontrol edin yazılım linki orada.

Sorunumuz açtığımızda kapanıp açılıp duruyor. Kapattığımızda da bir müddet sonra kendiliğinden açılıyor. Gece uyurken salondan gelen konuşma seslerine uyanmak pek de hoş olmuyor.
İlk kez olduğunda servis gelip güncellemesini yapmıştı. Birkaç yıl sonra aynı sorunda bu siteden güncellemeyi indirip kendim yaptım. Şimdi yine aynı sorunla karşılaştık. Eksik yüklediğim resimi şimdi yüklüyorum. Güncellemesi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

res2.jpg

res2.jpg
Verdiğim yazılımla cihazı sıfırlayıp yeniden kur

slm VESTEL 50U9500 tvde açlıyor backlightı görüyorum ancak görüntü yok kumanda aç kapat yapıyor laki görüntü yok yazılım kaynaklı ise uygun yazılım verirseniz atıyım diyorum.

vestel-u.jpg
Verdiğim yazılımı yükleyip sonucu yazın.

Geri
Üst Alt