M
mehmetkanli
Yeni Üye
- 31 May 2023
- 1
- 43
slm. telefunken 48tf6020 full yazılım varmı. eski yeni fark etmez.
cihazda ses varken ekranı fenerle yakından kontrol eder misin, Görüntü var mı.?Hocam merhaba allah rizasi icin yazilim alabilir miyim bir kere daha goruntu gitmisti 500 tl ye yazilim attirdik simdi yine gitti ses var goruntu yok degiseni yok jvc marka vestel uretim tv allahiniza kurban olayim yazilim verin tesekkur ederim.
![]()
![]()
- Merhaba, iyi çalışmalar.
Aşağıdaki televizyon için USB üzerinden yüklenecek FULL SOFTWARE / RECOVERY yazılımına ihtiyacım var:
Marka / Model: SEG 42SBF700 42" SMART LED TV
Mainboard (Şasi): 17MB181TC
PNL (Panel Kodu): 23720913
SN: 8637198 100025
Ürün Kodu: 10132577 2105 100025
VPAZ: 20276073
EAN: 8698902760737
TV şu anda açılıyor fakat SEG logosu göründükten sonra takılıyor ve tekrar tekrar yeniden başlıyor (boot loop).
Bu model ve panel kombinasyonu için uygun FULL USB yazılım paketini paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
![]()
sorun nedir.?slm. telefunken 48tf6020 full yazılım varmı. eski yeni fark etmez.
![]()
Yazilim buldum attim ise yaramadi ilginiz icin tesekkurler hocam Tv yi cope atacaz galibacihazda ses varken ekranı fenerle yakından kontrol eder misin, Görüntü var mı.?

İyi.Selamlar yazılımı indirmek için talepte bulunuyorum

Düzelttim hocam, teşekkür ederim
Gunaydin hocam fener tutunca kurulum ekranindaki yazilar gorunducihazda ses varken ekranı fenerle yakından kontrol eder misin, Görüntü var mı.?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın
- Merhaba, iyi çalışmalar.
Aşağıdaki televizyon için USB üzerinden yüklenecek FULL SOFTWARE / RECOVERY yazılımına ihtiyacım var- TV Led barları değiştirildi ve tv açıldığında ışığı yanıp sönüyor yazılıma ihtiyacım bulunmaktadır.
- Anakart orijinal anakartıdır, değişim yapılmamıştır. TV ilk defa sökülmüştür.
![]()
Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim.