Cod panel (VES550xxxx-xx-xx) ???.![]()
cihaz ingiltere cihazi ama anakarti 17mb130s olarak buldum. kirmizi yesil isik yaniyor tshiba yazisi geliyor sonra guc kesiyor. yazilim veya diger tavsiyelerinize acigim, cihaz orijinal anakart veya panel degismedi Tesekkur ederim
tv nin arkasinda baska etiket yok. Nereden bulabilirim panel kodunu?Cod panel (VES550xxxx-xx-xx) ???.
Kapağı çıkarmanız gerekiyor. Şöyle görünüyor:tv nin arkasinda baska etiket yok. Nereden bulabilirim panel kodunu?
hemen aciyorum. tesekkurlerKapağı çıkarmanız gerekiyor. Şöyle görünüyor:
![]()
ves550qnds-2d-u13 yaziyor tesekkur ederim simdidenKapağı çıkarmanız gerekiyor. Şöyle görünüyor:
![]()
hemen aciyorum. tesekkurler
ves550qnds-2d-u13 yaziyor tesekkur ederim simdiden
hemen aciyorum. tesekkurler
I have this:hemen aciyorum. tesekkurler
![]()
tesekkur ederimI have this:
Toshiba 55U5863DA main 17MB130S panel VES550QNDS-2D-U13. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translatetesekkur ederim
hocam denedim ilk bi gordu mavi bios ekrani gibi oldu yukluyordu sonra error verdi simdi usb gormuyor. isik hizli hizli yanip sonuyor ilk, sonra normal acilma sekansina geciyor tekrar toshiba yazisindan sonra kapaniyor, var mi bir tavsiyeniz tesekkurler
tesekkurler hocam, dosyayi cikarmistim zaten ama bm130_en.bin dosyasi arsiv dosyasi gibi gorunuyordu, icinde ayni dosyadan bir tane daha vardi onu cikardim oldu. calisiyor tvGoogle translate
Sıkıştırılmış dosyayı açıp mb130_en.bin.gz dosyasını kullanarak deneyin.
tesekkurler hocam, dosyayi cikarmistim zaten ama bm130_en.bin dosyasi arsiv dosyasi gibi gorunuyordu, icinde ayni dosyadan bir tane daha vardi onu cikardim oldu. calisiyor tv

Do you have the Full Software for it? And do you think it could run?I have this:
17MB130S panel VES490QNDL-2D-N11 Telefunken
Hocam maalesef bu da olmadı yani TV bunu da görmüyor.Elimde 2 yazılım daha var bunlarıda dene olmadı servis çağıralım.
Flash bellek boyutu fazla olmasi 1-2-4gb gibi düşük cihaz kullan.
Rufus programıyla flashi kontrol et fat32 mbr olacak biçimlenmiş olmali
Diğer yazılımı da istersen vereyimHocam maalesef bu da olmadı yani TV bunu da görmüyor.