Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,548
beğendiğiniz sürüm numarası söyleyin yardımcı olalımYazılımı indirdim hocam kurdum ama yine Beğenmedim yani İlk zamanlardaki görseli alamıyorum sizden ricam full yazılım denemek istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
beğendiğiniz sürüm numarası söyleyin yardımcı olalımYazılımı indirdim hocam kurdum ama yine Beğenmedim yani İlk zamanlardaki görseli alamıyorum sizden ricam full yazılım denemek istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
servis menüsünü yollayınSon güncellemeyi beğenmedim görüntü kötü oldu cansız soluk canlı değil fabrika ayarlarına döňdum ayarları yaptım yine düzelmedi bi öncekine dönmek istiyorum
indiremedim hocam rica etsem tekrar yetki by
dump yazılımı elimde yok olsa bile sana CH341 cihazı lazım
servis menüsünü yollayın
üstat güncel sürümdesin istediğin sürüm varsa verelim
Hocam teşekkür ederim öncelikle sizin aracılığınızla güncel sürüm yükledim.üstat güncel sürümdesin istediğin sürüm varsa verelim
1. cihazına uygun full yazılım elimizde var mı bilmiyorumHocam teşekkür ederim öncelikle sizin aracılığınızla güncel sürüm yükledim.
Ben bu dark modu begenmedim tvnin ilk menuleri görüntü kalitesi daha iyiydi.bunun için full yazılım rica ediyorum sizden.
Sorun degil hocam tv yazılımı olsun yeter versiyon önemli değil.1. cihazına uygun full yazılım elimizde var mı bilmiyorum
2. Full yazılımların çoğunda versiyon numarası eklemiyoruz yani ne yükleyeceğin belirsiz.
Hocam indirdim yazılımı bunu da denedim Bu da kirmizi menuleri hosuma gitmedi benim bu tivide ilk kullandigim menu bu şekildeydi bu renk daha iyiydi hocam gorselin servis menüsü bana ait değil.bu surum elinizde varsa bunuda bi denemek isterim.Sorun degil hocam tv yazılımı olsun yeter versiyon önemli değil.
MB120 Panel Yazılımları 1 klasörüne ulaşım ssağlamam gerekiyor
38 sürümü elimde yokSorun degil hocam tv yazılımı olsun yeter versiyon önemli değil.
Hocam indirdim yazılımı bunu da denedim Bu da kirmizi menuleri hosuma gitmedi benim bu tivide ilk kullandigim menu bu şekildeydi bu renk daha iyiydi hocam gorselin servis menüsü bana ait değil.bu surum elinizde varsa bunuda bi denemek isterim.
![]()
Göremedim hocam Dm den mi gönderdingönderdim
6 nisan 2025 yazılım indirmişsin aynı şekilde bildirim çanındanGöremedim hocam Dm den mi gönderdin