Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Google translate:
Uzman demek fazla olur. Her neyse, ameliyatı yapacağını sanmıyorum. :cak

Tv ters açıldı hocam uydulu tv 17mb82s
IMG_0898d94cc9c4599b2490.jpg
Farklı yazılım verildi yükleyip sonucu yazın.

Verdiğim yazılımı deneyip bilgi verin
Merhaba verdiğiniz yazılımı talimatlardaki gibi usb ye yükleyip denedim ama kırmızı ışık hızlı hızlı yanıyor 1 saat kadar bekledim olmadı.

Merhaba verdiğiniz yazılımı talimatlardaki gibi usb ye yükleyip denedim ama kırmızı ışık hızlı hızlı yanıyor 1 saat kadar bekledim olmadı.
Farklı yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.

USTAM MERHABA 17MB140 VESTEL YAZISINDAN SONRA GÖRÜNTÜ GELMİYOR YAZILIM SAYFANIZDAN İNİDRE BASTIĞIMDA TALEP YOK UYARISI ALIYORUM NE YAPMAM GEREKİR TEŞEKKÜRLER

USTAM MERHABA 17MB140 VESTEL YAZISINDAN SONRA GÖRÜNTÜ GELMİYOR YAZILIM SAYFANIZDAN İNİDRE BASTIĞIMDA TALEP YOK UYARISI ALIYORUM NE YAPMAM GEREKİR TEŞEKKÜRLER
By_Trol:
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

49FD7400 için en son yazılıma sahip olan var mı şu eski tasarımlı değilde gümüş renk tema olan eskisinde uygulama sürekli donuyor

1000143322.jpg

49FD7400 için en son yazılıma sahip olan var mı şu eski tasarımlı değilde gümüş renk tema olan eskisinde uygulama sürekli donuyor

1000143322.jpg
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

VESTEL SMART 43FB8500 MB97 TELEVİZYONA YOUTUBE AÇILMIYOR DİYE YAZILIM ATTIM AMA SONRA TV HİÇ AÇILMIYOR. STANDBY IŞIĞI FİŞE TAKINCA YANIP SÖNÜYOR AMA EKRAN GELMİYOR. SADECE SİYAH VE MOR BİR EKRAN GELİYOR O ŞEKİLDE KALIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.

WhatsApp-Image-2026-01-20-at-08.33.09.jpg

VESTEL SMART 43FB8500 MB97 TELEVİZYONA YOUTUBE AÇILMIYOR DİYE YAZILIM ATTIM AMA SONRA TV HİÇ AÇILMIYOR. STANDBY IŞIĞI FİŞE TAKINCA YANIP SÖNÜYOR AMA EKRAN GELMİYOR. SADECE SİYAH VE MOR BİR EKRAN GELİYOR O ŞEKİLDE KALIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.

WhatsApp-Image-2026-01-20-at-08.33.09.jpg
Yazılımı nereden indirmiştin :alala

Tesekkurler Yokoono Kardes
Yazilim calisti. TV duzeldi.

Tekrar herkese kolaygelsin
Resimdeki TV icin yazilim varmidir Yokoono Kardes?

32HBT41-VES315WNDL-2D-N02.jpg
32HBT41-17MB97.jpg
32HBT41.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt