Bu yazılım oldu ve tv çalıştı. Gerçekten çok teşekkür ederim. Süpersiniz. Kayınvalideme gidip tvsini vereceğim şimdi. Allah razı olsun.Başka yazılım gönderdim bunu dene. Flash belleğin Fat32 MBR olmasına dikkat et.
Bu yazılım oldu ve tv çalıştı. Gerçekten çok teşekkür ederim. Süpersiniz. Kayınvalideme gidip tvsini vereceğim şimdi. Allah razı olsun.Başka yazılım gönderdim bunu dene. Flash belleğin Fat32 MBR olmasına dikkat et.
sokaktaki çocuklara bir kaç tane çikolata dağıt onlarda sevinsinBu yazılım oldu ve tv çalıştı. Gerçekten çok teşekkür ederim. Süpersiniz. Kayınvalideme gidip tvsini vereceğim şimdi. Allah razı olsun.

donanımsal arıza olma ihtimali var. Parça değişimi yapılmadıysa arka etiketini atın yazılım deneyelim.Merhabalar.
Vestel satellite 42fa5100 40'' model televizyonum var anakart modeli 17MB82S fişe takiyoruz açıyoruz kapaniyor bir süre böyle yaptıktan sonra normale dönüyor tv kapali iken kendiliğinden açılıyor sorun ile ilgili desteğinizi rica ederim
donanımsal arıza olma ihtimali var. Parça değişimi yapılmadıysa arka etiketini atın yazılım deneyelim.
Parça değişimi yapılmadıdonanımsal arıza olma ihtimali var. Parça değişimi yapılmadıysa arka etiketini atın yazılım deneyelim.
etiket sn kısmı net değil tekrar atar mısın.![]()
![]()
Parça değişimi yapılmadı
Provate a vostro rischio e pericolo.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
everything works, thanks for everythingTry at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
everything works, thanks for everything

verdiğim yazılımı dene bakalım![]()
![]()
![]()
Cihazım
Vestel 32HA5000 17MB82S Seri No: 7508171 600932
Sorunum ise Vestel yazısı geliyor ( artık gelmiyor seg yazış geliyor bi yazılım attım seg oldu cihaz) marka logosu geliyor ve gidiyor tv açılmıyor ama ışık var dikkatlice bakınca ledlerden kaynaklı bir problem yok yazılımsal problemim fakat düzgün yazılım bulamadım yardım istiyorum sizden
1. I don't have anything in the archive. Save the panel profile (downloadpq.mb230) and post it here.Merhaba Arkadaslar
Elimde 55 lik Toshiba TV var, 17MB130T main board arizali idi. yerine 17MB230 taktim. Ekran normal degil. Acaba Acagida resimlerini gonderdigim panele gore yazilim bulunur mu? VES550QNYL-2D-N02
![]()
![]()
Arkadaslar Bir de PANASONIC yazilimi lazim.
Yokoono Arkadasta belki vardir.
Yardim edenlere simdiden tesekkurler
![]()
![]()
![]()