Üstat yazılım atmayı çalıştım ama yazılım atma işlemi başlamadı.Başlamamasına sebep ne olabilir.Verilen yazılımı dene yazılımsal gibi duruyor
Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli haliyle tv yazılımı görmez farklı flash bellek ile de deneyin.Üstat yazılım atmayı çalıştım ama yazılım atma işlemi başlamadı.Başlamamasına sebep ne olabilir.
Tekrar gönderildi bildirimi kontrol edin.son yazılım düşmedi galiba tekrar gönderebilir misiniz?
Zipten çıkarıp fat32 ile biçimlendirilmiş flas disk atıp denedim.Farklı flas ile deneme yapmadım.Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli haliyle tv yazılımı görmez farklı flash bellek ile de deneyin.
dosyayı zipten çıkarıp fat32 biçimlendirilmiş usbye attım.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Donanımsaldır.dosyayı zipten çıkarıp fat32 biçimlendirilmiş usbye attım.
yönergeleri uyguladım 1 dk kadar standby hızlı yanıp söndü, sonrasında normal hızda yanıp sönüp kırmızı ışık gitti
tekrar açma tuşuna basınca normal hızda yanıp sönüp sürekli kırmızı hale geldi
tekrar açma tuşuna basınca normal hızda yanıp sönüp kırmızı ışık gitti
bu döngü ile devam ediyor. ekrana hiç görüntü gelmedi.
yazılım atma işlemini 2 kez yaptım
sorun donanımsal olabilir mi ya da yanlış bir noktam mı var
Farklı bir flaş bellek ile deneyin yüklenmezse donanımsal arıza vardır.Zipten çıkarıp fat32 ile biçimlendirilmiş flas disk atıp denedim.Farklı flas ile deneme yapmadım.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin. Talimatı uygulayın sonucu yazın.İyi günler. Vestel Satellite 32MB5000 model televizyonum açılıyor, VESTEL logosu görünüyor, hemen sonra geri kapanıyor. Arıza için yazılım talebim olacaktı. Teşekkürler.
![]()