E Çevrimdışı emrah74 Aktif Üye 29 Ağu 2018 54 Bugün 04:29 #37,032 Sota' Alıntı: Verilen yazılımı dene yazılımsal gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... Üstat yazılım atmayı çalıştım ama yazılım atma işlemi başlamadı.Başlamamasına sebep ne olabilir.
Sota' Alıntı: Verilen yazılımı dene yazılımsal gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... Üstat yazılım atmayı çalıştım ama yazılım atma işlemi başlamadı.Başlamamasına sebep ne olabilir.
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 16,562 Bugün 08:02 #37,033 emrah74' Alıntı: Üstat yazılım atmayı çalıştım ama yazılım atma işlemi başlamadı.Başlamamasına sebep ne olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli haliyle tv yazılımı görmez farklı flash bellek ile de deneyin.
emrah74' Alıntı: Üstat yazılım atmayı çalıştım ama yazılım atma işlemi başlamadı.Başlamamasına sebep ne olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli haliyle tv yazılımı görmez farklı flash bellek ile de deneyin.
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 16,562 Bugün 08:03 #37,034 sinay1' Alıntı: abi mb230 core yazılım lazım Genişletmek için tıkla ... Linkteki ilk mesajı okuyunuz. TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
sinay1' Alıntı: abi mb230 core yazılım lazım Genişletmek için tıkla ... Linkteki ilk mesajı okuyunuz. TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 16,562 Bugün 08:05 #37,035 ESOYAK' Alıntı: son yazılım düşmedi galiba tekrar gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Tekrar gönderildi bildirimi kontrol edin.
ESOYAK' Alıntı: son yazılım düşmedi galiba tekrar gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Tekrar gönderildi bildirimi kontrol edin.
E Çevrimdışı emrah74 Aktif Üye 29 Ağu 2018 54 Bugün 08:21 #37,036 By_Trol' Alıntı: Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli haliyle tv yazılımı görmez farklı flash bellek ile de deneyin. Genişletmek için tıkla ... Zipten çıkarıp fat32 ile biçimlendirilmiş flas disk atıp denedim.Farklı flas ile deneme yapmadım.
By_Trol' Alıntı: Yazılımı zipten çıkardınız mı? Zipli haliyle tv yazılımı görmez farklı flash bellek ile de deneyin. Genişletmek için tıkla ... Zipten çıkarıp fat32 ile biçimlendirilmiş flas disk atıp denedim.Farklı flas ile deneme yapmadım.