kontrol edebildiniz mi varmı acabaSuan elimde yok pc geçince arşivde varsa paylaşırım
kontrol edebildiniz mi varmı acabaSuan elimde yok pc geçince arşivde varsa paylaşırım
Diğer Vestel televizyonum güncellenmiş tivo diye birşey gelmiş disney gibi uygulamalar var bunu da güncelleyebilir miyim acaba bilmediğim için sorayım dedim
Merhaba, yazılımı yükledim. Ancak son zamanlardaki gibi TV açılmama, fişi çıkarıp tekrar takınca stand by ışığı yanmama sorunları devam ediyor. Büyük ihtimalle TV'deki sorun donanımsal gibi gözüküyor. Yazılım konusunda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Yazılımı gönderdim yükleyin ve sonucu yazın
Öncelikle besleme kartı kontrol edilmelidir.Merhaba, yazılımı yükledim. Ancak son zamanlardaki gibi TV açılmama, fişi çıkarıp tekrar takınca stand by ışığı yanmama sorunları devam ediyor. Büyük ihtimalle TV'deki sorun donanımsal gibi gözüküyor. Yazılım konusunda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Rica ederim.çok teşekkür ederim. tv çalıştı.
SEG 43SBU700 LED TV 269DLB/MB130SV10121489
SEG
LCD TV
Seri Numarası:
8176510901068
Anakart ve panel değişmedi,cihaz tamir görmedi.
Yazılım Güncellemesi sonrası açılmıyor çöktü.
Full kurtarma yazılımını rica ediyorum teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
![]()
Arkadaşlar merhaba, görselde bulunan televizyon için yazılıma ihtiyacım var. Televizyona ekran hiç gelmiyor. Ekran gitmeden önce kendiliğinden kanalları değiştiriyordu. Uzun süredir bu halde duruyor. Parça değişimi olmadı. Sadece bir kere ekran geldi saniyelik olarak menü ekranını gördüm, farklı bir dile geçmiş neden olduğunu bilmiyorum. Yazılım yüklemesi yapmayı denemek istiyorum. Lütfen core ve full yazılımı benimle paylaşabilir misiniz?
![]()
GÜNCELLEME: Yazılımı attıktan sonra kurulum ekranı geldi, kurulumu bitirdim. Televizyon çalışıyordu 15-20 dakika sonra kapanıp açılmaya başladı. Uzun süredir atıl durumda bulunduğundan içerisinde toz vb. biriktiğini ısı yaptığını düşünüp arka paneli çıkartıp temizledim. Sonrasında bir kaç saat kullandım şuanlık herhangi bir sorun yok.By_Trol ve
Sota 'ya çok teşekkür ediyorum. Emekleriniz için teşekkürler. Allah razı olsun.
Yıllardır ücretsiz yazılım dağıtıyoruz bizi bulmanız bu kadar zor olmamalıydı.
Bildirim çanına yazılım indirme sayfa linkini gönderdim.
Linke ulaşamıyorum silinmiş uyarısı alıyorum tekrar yardımcı olurmusunuz acaba ?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***