Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,751
Panel markasimerhabalar ax50ledj203 13at213v1.0 yazılım lazım
yardımcı olabilecek var mı?
![]()
![]()
![]()
Panel markasimerhabalar ax50ledj203 13at213v1.0 yazılım lazım
yardımcı olabilecek var mı?
![]()
![]()
![]()
3.5mm jack çıkışında tv sesi doğrudan verir komut veremezsiniz.Arıza
Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072
Cihazın garantisi var mi.?Merhabalar tv ye güncelleme yaptım fakat siyah ekranda kalıyor ve stand by ışığı yanıp yanıp sönüyor. Rica etsem yardım eder misiniz
![]()
Bugün baktım var abiCihazın garantisi var mi.?
Garantide olan cihazlara destek vermiyoruz. Servisten yardım alman daha doğru olacaktır.Bugün baktım var abi
Tamamdır abicim teşekkürlerGarantide olan cihazlara destek vermiyoruz. Servisten yardım alman daha doğru olacaktır.
Merhaba denilen talimatları gerçekleştirdim fat32 formatında usbye zip dosyasındaki dosyaları aktardım ok tuşuna basılı tutup prize taktım ve bıraktım aradan 5-10 dakika geçti hala kırmızı yanıp sönüyorduYazımı gönderdim yükleyip sonucu yazin
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Arkadaşlar merhaba, görselde bulunan televizyon için yazılıma ihtiyacım var. Televizyona ekran hiç gelmiyor. Ekran gitmeden önce kendiliğinden kanalları değiştiriyordu. Uzun süredir bu halde duruyor. Parça değişimi olmadı. Sadece bir kere ekran geldi saniyelik olarak menü ekranını gördüm, farklı bir dile geçmiş neden olduğunu bilmiyorum. Yazılım yüklemesi yapmayı denemek istiyorum. Lütfen core ve full yazılımı benimle paylaşabilir misiniz?
![]()
Resmini eklediğiniz etiket bilgisine ait yazılım verilmiş yüklenmiyorsa donanımsal sorun vardır.Merhaba denilen talimatları gerçekleştirdim fat32 formatında usbye zip dosyasındaki dosyaları aktardım ok tuşuna basılı tutup prize taktım ve bıraktım aradan 5-10 dakika geçti hala kırmızı yanıp sönüyordu
Led veya besleme kartı arızası vardır.Yazılımı yükledim ses gelmeye başladı televizyondan ama görüntü hiç yok hala