Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Mb140 kartlar flash bellek seçer başka flashla deneyin.
Fat32 MBR olarak biçimli olmasına dikkat edin.
Tamam farklı bir flash ile denemeye çalışacağım.
Fat32 MBR biçimliydi. Farklı bir flash ile deneyeyim.

Edit : Farklı bir flash ile denedim oldu. Emeklerinize sağlık çok sağolun.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar axen-ax65leda71 marka televizyonuma yazılım atmak istiyorum elinde dosya olan varsa yardımcı olabilir mi

axen79b6073391c06003.jpg

merabalar bize acil full yazılım ile panel yazılımı lazım yardımcı olursanız çok memnun olurum

IMG_5442e3d01b83275910e7.jpg

Son düzenleme:
bildirim çanından kurtarma yazılım linkine ulaşabilirsin.
çok teşekkür ederim yardımlarınız için. tüm yönergeleri takip etmeme rağmen sorunum çözülmedi, sanıyorum ki anakart değişimi gerekecek. sizleri bilgilendirmek istedim.

çok teşekkür ederim yardımlarınız için. tüm yönergeleri takip etmeme rağmen sorunum çözülmedi, sanıyorum ki anakart değişimi gerekecek. sizleri bilgilendirmek istedim.
Bismillah dur bakalim :sopa
Başka yazılım verelim birde onu dene.

merabalar bize acil full yazılım ile panel yazılımı lazım yardımcı olursanız çok memnun olurum

IMG_5442e3d01b83275910e7.jpg
Hani cihazın neyi olduğunu söyleseniz ayrıca panele neden ihtiyacınız var.

Bunlari bilmeden size nasil yazilim verebilirim.

Merhaba arkadaşlar axen-ax65leda71 marka televizyonuma yazılım atmak istiyorum elinde dosya olan varsa yardımcı olabilir mi

axen79b6073391c06003.jpg
Sizin cihazinız Atmaca gruba ait
Atmaca grubu konusu bulup gözatın
Konun ilk mesajinda sizden talep edilen bilgileri konu altına ekleyin.

işe yaramıyor

Yazılım sayfa linkine bildirim çanından ulaşabilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın.
Merhaba; yazılımı yükledim TL açıldı teşekkürler. Fakat kumandadaki bazı tuşların fonksiyonunu, farklı tuşlar görüyor.

Merhaba, Hi-Level 32HL530 model numarali televizyon kirmizi isik yanip sonuyor acilmiyor. Yazilim atmak istiyorum. Etiketi asagidaki gibidir. Uygumlu bir yazilim paylasabilir misiniz?

IMG_5293.png

Merhaba Vestel MB70 televizyonum var. Televizyonu fişe taktığımda alt köşede kırmızı ışık yanıyor. Açma düğmesine bastığımda yanıp sönmeye başlıyor ekran açılmıyor. yazılım yüklemek için full yazılım talep ediyorum. yardımcı olur musunuz? Seri numarayı resim olarak ekledim. Destek olabilirseniz çok sevinirim.

20251124_205242.jpg

Merhaba Vestel MB70 televizyonum var. Televizyonu fişe taktığımda alt köşede kırmızı ışık yanıyor. Açma düğmesine bastığımda yanıp sönmeye başlıyor ekran açılmıyor. yazılım yüklemek için full yazılım talep ediyorum. yardımcı olur musunuz? Seri numarayı resim olarak ekledim. Destek olabilirseniz çok sevinirim.

20251124_205242.jpg
çok eski cihaz yazılımı bulabileceğini sanmıyorum

Merhaba, Hi-Level 32HL530 model numarali televizyon kirmizi isik yanip sonuyor acilmiyor. Yazilim atmak istiyorum. Etiketi asagidaki gibidir. Uygumlu bir yazilim paylasabilir misiniz?

IMG_5293.png
kurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim.

Geri
Üst Alt