D
dogukanaydin82
Yeni Üye
- 26 Ocak 2020
- 38
- 43
Soru yanlış bölümde ve model/şase ismi yok.SizeÖmer Genç ve
jacabojacabo ustalar yardımcı olabilir. Ustaları etiketledim foruma giriş yaptıklarında yazışmayı görürler.
uygun yazılım yok![]()
Ekledim ustam
Teşekkürleruygun yazılım yok
Bir sorum var v1 yazılımı var üzerinde v0 atılabilirmi sorun olurmu Şota ustamuygun yazılım yok
Söylediğimin dışından hiçbir şey yapmayın. Sağ üstteki bildirim çanına yazılım linki gönderdim yazılım sayfasında indirme linki ve kurulum talimatı mevcu
Yazılan tüm talimatları yaptım ancak Tv'de bı değişiklik olmadı.Sürekli olarak güç düğmesi yanıyor.Söylediğimin dışından hiçbir şey yapmayın. Sağ üstteki bildirim çanına yazılım linki gönderdim yazılım sayfasında indirme linki ve kurulum talimatı mevcut.
Tv eski bir ana karta sahip üzerinde de en güncel sürüm yüklüTv: Vestel 3D Smart 65FA8500 Full HD (FHD) TV.
Mboot Version: MB98H052
UI Name: titanium
PNL: 23294771
VPAZ: 20228985
-SN: 7481159 500150
Merhabalar. Next Start adroid box'ı tv'ye bağladığımda 720p görüntü veriyor. Birkaç ay önce Hiremco box ile bir sorun yaşamamıştık. Tv'ye ev sahibimiz yazılım yükletmiş ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Daha önceden sanırım "titanium" yerine "Carbon" vardı o zaman bir sorun olmuyordu. Hangi yazılımı nasıl yüklemem gerektiğini bilmiyorum. Lütfen destek olur musunuz?
![]()
![]()
Tv deki sorun nedir?Merhaba;
TV Toshiba 43QA5D63DG SN; 8914111 200023
Anakart ; 17MB185 Panel ; VES430QNZC-P2-Z01
Yazılım için yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.Merhabalar. Toshiba 55ua2363dt modeline usbden yazılım yükleme mümkün mü? Yazılımı paylaşabilir misiniz? Logo geldikten 3 saniye sonra ekran kapanıyor ve kırmızı yeşil ışık sırayla yanıp sönüyor. Teşekkür ederim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba vestel 43F9500 17mb211s tv için kurtarma yazılımına ihtiyacım var cihaz açılıyor donuyor ve restart oluyor menüye girecek vaktimiz olmuyor.
Teşekkürler.
![]()
![]()