Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,455
verdiğim yazılıma bildirim çanından uşabilirsin.![]()
merhaba sanırım bundan bahsediyorsunuz.
verdiğim yazılıma bildirim çanından uşabilirsin.![]()
merhaba sanırım bundan bahsediyorsunuz.
servis menüsünü ekleyin.youtube yazılımı varmı. varsa alabilirmiyim. teşekkürler![]()
etiket göre mb210.! bana yeni kart seri numarası lazım.Sa ustalarım TV açınca açılış logosu gelip gidiyor içinde 17mb110s kart var.
![]()
Pardon bu kart var üstünde cihaz fişe takınca kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyoretiket göre mb210.! bana yeni kart seri numarası lazım.
İlk mesajında MB110 takılı dedin fakat cihazın orjinal kartı MB211. Eskik bilgi nedeniyle geri dönüşümsüz arızaya neden olabilir.Pardon bu kart var üstünde cihaz fişe takınca kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor
![]()
Test ametiket göre mb210.! bana yeni kart seri numarası lazım.
İlk mesajında MB110 takılı dedin fakat cihazın orjinal kartı MB211. Eskik bilgi nedeniyle geri dönüşümsüz arızaya neden olabilir.
MB211 olan kartın sağ üst kösedeki beyaz renkli seri numaranın olduğu yerin fotoğrafını at.
üstat biraz zahmet sorunuda yazsanız

sorun kırmızı ışık yanıyor açılmıyor.yazılımla çözebilirmiyiz.üstat biraz zahmet sorunuda yazsanız![]()
kurtarma yazılımını gönderdim.C combo722, Hi level - 32hl530 modeli tv kırmızı ışık yanıyor açılmıyor.açılacak gibi kırmızı ışık yanıp sönüyor,sonrada siyah ekran görüntü yok.
sorun kırmızı ışık yanıyor açılmıyor.yazılımla çözebilirmiyiz.
ben ilk defa forum kullanıyorum nasıl yazacağımı bilmiyorum kurtarma yazılımı gönderdik demişsiniz çok teşekkür ederim.onu nereden görebilirim.kurtarma yazılımını gönderdim.
Sağ üst kösedeki bildirim çanına indirme sayfasının linki gönderdim.ben ilk defa forum kullanıyorum nasıl yazacağımı bilmiyorum kurtarma yazılımı gönderdik demişsiniz çok teşekkür ederim.onu nereden görebilirim.