Ver abi bir deneyelim. TV açılırsa kendi yazılımı var onu yüklerimI have this:
Hitachi 58F501HAK5750 main 17MB170 panel VES580QNDT-N2-N42 emmc KLM8G1GETF-B41
Ver abi bir deneyelim. TV açılırsa kendi yazılımı var onu yüklerimI have this:
Hitachi 58F501HAK5750 main 17MB170 panel VES580QNDT-N2-N42 emmc KLM8G1GETF-B41
17MB170 emmc KLM8G1GETF-B41Ver abi bir deneyelim. TV açılırsa kendi yazılımı var onu yüklerim
kırmızı ışık yanıp sönüyorCihazdaki sorun nedir.?
Cihazdaki sorun nedir.
17 mb120 kart var yazılım taleb ediyorum lütfenkırmızı ışık yanıp sönüyor
Bir önceki yazdıklarınızda mb120 Anakart yazdığınızı gördüm. Resmini eklediğiniz tv bilgileri mb 140 Anakarta ait donanımın orijinal olduğuna emin misiniz?![]()
![]()
Abakart orjinal panel orjinal sadece uygun yazılımı taleb ediyorum
ustam çok özür dilerim evet 17mb140 anakart üzerindeki :(Bir önceki yazdıklarınızda mb120 Anakart yazdığınızı gördüm. Resmini eklediğiniz tv bilgileri mb 140 Anakarta ait donanımın orijinal olduğuna emin misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.ustam çok özür dilerim evet 17mb140 anakart üzerindeki :(
ok teşekkür ederim ustam yazılım oldu emeğine sağlıkYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Rica ederim.ç
ok teşekkür ederim ustam yazılım oldu emeğine sağlık
Yardımcı olurmusunuz. Geride kaldı biraz.Merhaba kolay gelsin.
Babamın TV bozuldu. Şöyleki ilk başlarda finlux yazısı yazıyordu, açılmıyordu. Fişi çekip takıp bir şekilde açılıyordu. Şuan Prize takınca ne ses ne ekran var. sadece kırmızı ışık yanıyor. Besleme kart diye düşündüm ancak yazılım olabilirmi acaba. Ve yazılım olabilir ise paylaşırmısınız. Birde ekrana görüntü gelmez ise nasıl atabilirim yazılımı. Teşekkürler şimdiden.
Daha önce TVye hiç müdehale edilmedi. Anakart, panel yada başka değişiklik yapılmadı.
![]()