By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,269
Rica ederim.ç
ok teşekkür ederim ustam yazılım oldu emeğine sağlık
Rica ederim.ç
ok teşekkür ederim ustam yazılım oldu emeğine sağlık
Yardımcı olurmusunuz. Geride kaldı biraz.Merhaba kolay gelsin.
Babamın TV bozuldu. Şöyleki ilk başlarda finlux yazısı yazıyordu, açılmıyordu. Fişi çekip takıp bir şekilde açılıyordu. Şuan Prize takınca ne ses ne ekran var. sadece kırmızı ışık yanıyor. Besleme kart diye düşündüm ancak yazılım olabilirmi acaba. Ve yazılım olabilir ise paylaşırmısınız. Birde ekrana görüntü gelmez ise nasıl atabilirim yazılımı. Teşekkürler şimdiden.
Daha önce TVye hiç müdehale edilmedi. Anakart, panel yada başka değişiklik yapılmadı.
![]()
Tekrar merhaba. Benim garantimin devam edip etmediği sorulmuştu ancak devam etmiyor dedim. Bu sorunumu çözecek bir yazılım yok mu acaba? 1 haftadır modülüm çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun. Hepinizden çok özür dilerim eski mesajımı tekrar hatırlattığım ve öne çıkardığım için ancak sorunum devam ediyor.Merhaba. Televizyonumda bir anda ci+ cam modül çalışmamaya başladı. Ben de bu sorunu çözebilmek için birçok yöntem denedim. En son servis menüsünden ci+ credentialı erase yaptığım için ci+ credential yazılımının güncel versiyonuna ihtiyacım var. Eğer tek başına bu mümkün değilse komple tv yazılımına ihtiyacım var. İlginize şimdiden teşekkürler.![]()
Merhaba. Televizyonumda bir anda ci+ cam modül çalışmamaya başladı. Ben de bu sorunu çözebilmek için birçok yöntem denedim. En son servis menüsünden ci+ credentialı erase yaptığım için ci+ credential yazılımının güncel versiyonuna ihtiyacım var. Eğer tek başına bu mümkün değilse komple tv yazılımına ihtiyacım var. İlginize şimdiden teşekkürler.![]()
Tekrar merhaba. Benim garantimin devam edip etmediği sorulmuştu ancak devam etmiyor dedim. Bu sorunumu çözecek bir yazılım yok mu acaba? 1 haftadır modülüm çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun. Hepinizden çok özür dilerim eski mesajımı tekrar hatırlattığım ve öne çıkardığım için ancak sorunum devam ediyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.Yardımcı olurmusunuz. Geride kaldı biraz.
Yardımcı olurmusunuz. Geride kaldı biraz.
Merhaba mb130 ise banada atarmısınız.
By_Trol Çok teşekkürler. Verdiğiniz yazılım oldu. Tv kurtuldu. Anlatımınız çok faydalı oldu.
Merhabalar, vestel 65ud8900 tv m vetel yazısından sonra kapanıyor. Full yazılıma ıhtıyacım var. Vestel sitesinden kontrol ettıgımde mb130 panelini Kullandıgı gorunuyor. bu zamana kadar bır servıs vs gormedi. Yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz.
full yazılımı gönderdim.TV ye hiç tamir yapılmadı , fişi takılınca Vestel yazısı görünüyor sonra kırmızı ışık yanıp sönüyor ve TV açılmıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim
![]()
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
sorun nedir.?![]()
Ürünüm bu Lütfen full yazılım konusunda yardımcı olun