mvaslan
Yeni Üye
- 19 Eyl 2025
- 5
- 36
Anladım hocam teşekkürler.17MB96 ve VES430UNDA-2D-N12 panelim yok.
Anladım hocam teşekkürler.17MB96 ve VES430UNDA-2D-N12 panelim yok.
Kurtarma yazılımı linkini bildirim olarak gönderdimmerhaba seg 24se5100 açılma problemi bende de var fişe takınca logo çıkıyor gidiyor başka işlem yapamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.
![]()
Yazılımı yükle sunucu mutlaka yazVestel 55UD9300 Smart televizyonum logoda kaldı lütfen full yazılım alabilirmiyim
![]()
Kurtarma yazılımı bildirim olarak gönderdimVESTEL SAT.24HA5100 LED TV 276LB/MB82S cihazı için full yazılım alabilir miyim?
Hiçbir parça değişmedi.
Açılışta vestel yazısı yanıp sönüyor ama televizyon asla açılmıyor.
![]()
Full yazılımı gönderdim yukleyip sonucu yazınTekrardan selamlar, desteklerinizi beklemekteyim, şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar bize cihaz etiketi verin.merhaba seg 40sc5600 markalı tvde aynı sorun var yazılımı lazım banada yardımcı olurmusunuz
Cihazın garantisi devam ediyor mu.?Merhaba. Televizyonumda bir anda ci+ cam modül çalışmamaya başladı. Ben de bu sorunu çözebilmek için birçok yöntem denedim. En son servis menüsünden ci+ credentialı erase yaptığım için ci+ credential yazılımının güncel versiyonuna ihtiyacım var. Eğer tek başına bu mümkün değilse komple tv yazılımına ihtiyacım var. İlginize şimdiden teşekkürler.![]()
Arka etiketini atarmısınModem kanal numarası değişimi ilede maalesef sorunumu çözemedim yine herşeye giriyor youtube haricinde :( önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba hocam?
Saygılar
Full yazılım verildi.Kolay gelsin. Tv ye yanlış yazılım yüklendiğinden dolayı cihaz açılamıyor. Herhangi bir donanım değişikliği yapılmamıştır. Full yazılım gerekli. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
![]()
1. Write in EnglishDobrý deň, chcel by som požiadať o softvér pre televízor Hitachi 55HK5W64 H MB 17M130P. Ďakujem veľmi pekne.
![]()
Çok teşekkür ederim, başarılı bir şekilde yüklendi.Full yazılımı gönderdim yukleyip sonucu yazın