Tv açılıyor kanal ekranı geliyor ardından kapanıyor tekrar açılıyor ve bunu sürekli tekrarlıyorsorunun ne olduğunu yazarsanız ona göre yardımcı olalım.
Tv açılıyor kanal ekranı geliyor ardından kapanıyor tekrar açılıyor ve bunu sürekli tekrarlıyorsorunun ne olduğunu yazarsanız ona göre yardımcı olalım.
bu sorunu panel yazılımıyla çözemezsiniz. tv değişen parça var mı.?Tv açılıyor kanal ekranı geliyor ardından kapanıyor tekrar açılıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor
hayır değişim yokbu sorunu panel yazılımıyla çözemezsiniz. tv değişen parça var mı.?
pardonbu sorunu panel yazılımıyla çözemezsiniz. tv değişen parça var mı.?
pardon panelle cözebilirim sandım peki nasıl bir cözüm önerirsinizbu sorunu panel yazılımıyla çözemezsiniz. tv değişen parça var mı.?
tv orijinal mi.? Anakart, panel vb parça değişimi oldu mu.?pardon
pardon panelle cözebilirim sandım peki nasıl bir cözüm önerirsiniz
tamamen orjinal hiç tamir ve değişim görmeditv orijinal mi.? Anakart, panel vb parça değişimi oldu mu.?
seri tam okunmuyor yakından çekermisin.slm tüm ustalarıma.bu TV den 3 tane var logoda kalıyor 3 ü de.yazılım yok.bu yazılımı benden başka istekte yok.daha kötü olursa önemli degil deneyebilecegimiz herhangi bir yazılım da olabilir.interneti vs.önemli degil açılsın.sadece TV yayınları olsun yeter.teşkler![]()
yazılımı bildiirm çanına gönderdim.tamamen orjinal hiç tamir ve değişim görmedi
kurtarma yazılımını gönderdim Flashı Fat32 MBR olarak biçimlendir.![]()
![]()
tv
vestel yazısı ilk açılışta 1 saniye görünüp kayboluyor daha sonra stby ledi hızlı yanıp sönüyor yaklaşık olarak 10 saniye sonra stabil hale geliyor yazılım talep etmekteyim teşekkür ederim