Arkadaşlar dünden beridir bekliyorum ne bir bildirim ne cevap verilmedi. Allahınızı seviyorsanız bir yardım edin lütfen yardımcı olun.SEG 24SEH5520 24" uydu alıcı televizyon Seg Logosu geliyor ama sonra kapanıyor sanırım yazılımdan dolayı full yazılımı verebilirmisiniz
şimdiden Teşekkür ederim
Özür dilerim ama linki bulamadımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını dikkatlice okuyup uygulayın sonucu yazın.
Bildirimlere dikkatli bakmamıştım gördüm fakat Bildirimden verilen versiyon 3.7.6y bendeki versiyonu 3.7.6k bı problem olmaz değil mi ?Özür dilerim ama linki bulamadım
Buradaki linkten indirmeye çalışıyorum yetkiniz Yok diyor
Merhabalar
vestel 49f9401
MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6
yazılımını nasıl indirebilirim, kimden talep etmem gerekiyor?
Merhabalar
vestel 49f9401
MB211S QuiVestel APV V.3.33.17.6
yazılımını nasıl indirebilirim, kimden talep etmem gerekiyor?
Son sürüm verildi sorun olmaz.Özür dilerim ama linki bulamadım
Buradaki linkten indirmeye çalışıyorum yetkiniz Yok diyor
Bildirimlere dikkatli bakmamıştım gördüm fakat Bildirimden verilen versiyon 3.7.6y bendeki versiyonu 3.7.6k bı problem olmaz değil mi ?
Teşekkür ederimSon sürüm verildi sorun olmaz.
Try:SEG 24SEH5520 24" uydu alıcı televizyon Seg Logosu geliyor ama sonra kapanıyor. 3 gün oldu Resimde attım cevap verilmedi indirme linki gönderen de olmadı lütfen ya artık yalvarıyoruz bir yardım edin lütfen rica ediyorum Allah Rızası için. Hem Tv arkasındaki modelinin resimi hemde Panelin resiminin gönderdim bir indirme linki rica ediyorum.
![]()
![]()
Hi yokoono can you recommend software for my TV.Try:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
17MB140 ??. Try this. Recovery software for Vestel tv:Hi yokoono can you recommend software for my TV.
The television turns on, the word Vestel appears on the screen and then turns off.
![]()
Best regards
Bu version olmadı sanırımı usb 32 fat formatlı pq klasör içine attım hemde root içinde de var kumandanın ok tuşuna basıyorum fişi prize takıyorum yanıp sönüyor bir müddet sonra reset atıyor açılıyor sanıyorum tekrar kapanıyor kırmızı ışık sabit yanıyor şekilde kalıyor.Try:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.