üstat merhaba,yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsin.
ustam teşekkür ederim tv kurtardık sayenizde![]()
![]()
tv acıyorum vestel yazısı geliyor sonra kayboluyor ama tlf işigini ekrana tuttugumda vestel logasunu görüyorum extirdan tv led arızası var ama logoda kalıyot yardımcı olursanız sevinirim tv orjinel parca degişmedi![]()
üstat merhaba,
yazılımı indirdim usb'ye yükledim,
usb tv'ye taktım,
fişi taktım
ekran açılıyor ancak hiçbir işlem yapmıyor. Usb bozuktur belki dedim, yeni usb aldım sonuç yine aynı . Tam 3 saat bekledim belki görüntü gelir diye ama sadece ekrana enerji geliyor ve öyle kalıyor.
acaba ben yüklerken bir yanlışmı yapıyorum ;
herhangibir tuş vs basmam gerekirmiydi üstat.
saygılar.
hani seri bilgisi.?tv staby lambası yanıp sonüyor sonrada yanmıyor
vestel 40fa 5050 led tv anakart 17mb82s yazılım lazım staby lambası yanıp sönüyor tsk
bunun için bana anakartın seri numarasını vermen lazım.Televizyona daha önce başka yazılım atılmış. Televizyondaki yazılım anakartla uyumlu değil. Uyduyu görmüyor. Varsa full yazılım rica ediyorum.
jacabojacabo ustayla irtibata geç kartın arızalı yazılımı almıyor.
Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Thank you for your help.
Your software worked,
Please, how many lines did you change
Can you tell me about it?
Or is there a visual tutorial video?
Have you processed both files?
You can compare the file saved from the TV and the file received from me and see the differences.
Open both VESTEL_D1_Plus_TMG files and compare them.Have you processed both files?
Which file do I need to look at?
Thank you for your help
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Merhaba Üstad, Vestel Smart 50FD7300 model tv, açılışta VESTEL ekranında kalıyor.
Ürünün etiketini ekliyorum, yazılımı indirebileceğim bağlantıyı paylaşabilirseniz sevinirim.
Tvde daha önce değişen parça yok. Teşekkürler
![]()