kurtarma yazılımı gönderildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
Regal 32R4020H Yazılım Talebi
Açılışta REGAL logosu geliyor, kanallar gelmiyor. 5-10 saniye sonra TV kapanıp tekrar açılıyor.
kurtarma yazılımı gönderildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
Hi Level 32HL530 tv açılmıyor, kırmızı ışık yanıp sönüyor.
hangi yazılımı yüklemem gerekiyor
güle güle kullanın.![]()
Adem hocam verdiğiniz yazılımla televizyonum tekrar çalıştı. Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Ülkemizde Sizin gibi insanların varolması çok mutlu edici. Emeğinize yüreğinize sağlık.
kurtarma yazılımı gönderildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.merhabalar Adem ustam fınlux 39fx410h model tv var elimde çalışarak kapattım cihaz acılıyor fınlux logo da kalıyor açılıp tekrar kapanıyor döngü devam ediyor yazılım istegim var panel ve kapak etiketlerini ekledim yardım istiyorum
![]()
![]()
Servis menüsünü atar mısın.?youtube giremiyorum hocam yazılım yüklesek girer mi![]()
sorun nedir.?![]()
![]()
![]()
Çekirdek yazılım ve full yazılıma ihtiyacım var kart değişti eski kartın resmini de ekledim.
Saygılarımla
hocam farklı yerden denedim ekran siyah ekran kaldıServis menüsünü atar mısın.?
hocam farklı yerden denedim ekran siyah ekran kaldı
Uygulama içinde çevrimiçi yayın seyrettiğimde kasma oluyor, bazı uygulamalar da yok Tabii gibi.sorun nedir.?
cihazda son sürüm yüklü (tv sıfırlayarak giriş yapmayı deneyin)hocam farklı yerden denedim ekran siyah ekran kaldı
dün çekmiştim bunu hocam![]()
servis menüsünü yolla güncel yazılım varsa veririz.Uygulama içinde çevrimiçi yayın seyrettiğimde kasma oluyor, bazı uygulamalar da yok Tabii gibi.