bildirim çanından kurtarma yazılımını indirebilirsiniz.Merhaba VESTEL yazısında kalıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
![]()
bildirim çanından full yazılımı indirebilirsin. Yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Bu cihaz için full yazılım arıyorum, anakart panel vb. hepsi orijinal. cihazı açınca ledler yanıyor ancak herhangi bir görüntü gelmiyor.
İlgilienen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
cihaz donanımı orjinalse arka etiketini atınMerhaba vestel 24 inç televizyonumda bootloop sorunu var, düzenli olarak vestel yazısı gelip gidiyor ancak asla başlamıyor. Firmware update'e ihtiyacım var, teşekkürler iyi forumlar.
![]()
konunun 1. mesajını bulamadım
17MB82S KURTARMA YAZILIMI RİCA EDİYORUM SİZDEN
yeni yazılım veriyorum bunu deneyin.Teşekkürler.
yüklemeye başladım ama yaklaşık 30dk dır 19% de kaldı ve kırmızı ışık yanıp sönüyor, bir tavsiyeniz var mıdır?
Teşekkür ederim ama aynı şekilde 19% da kaldıyeni yazılım veriyorum bunu deneyin.
Son verdiğim yazılımı almıyorsa kartta problem vardır.Teşekkür ederim ama aynı şekilde 19% da kaldı
cihaz donanımı orijinal fakat arka etiket sökülmüş, başka bir yol var mı tespit etmek için? yüklediğim görsel cihazın içinden çektiğim bilgiler, başka ne yapabilirim acaba?cihaz donanımı orjinalse arka etiketini atın
Main 17MB82-xx ???.cihaz donanımı orijinal fakat arka etiket sökülmüş, başka bir yol var mı tespit etmek için? yüklediğim görsel cihazın içinden çektiğim bilgiler, başka ne yapabilirim acaba?
Main 17MB82-xx ???.