Çok teşekkür ederimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederimkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Google translate:Selamlar kolay gelsin tüm kardeşlerime Abilerim bana hem panel yazılımı hemde full yazılım ihtiyacım vardır yardımcı olur musunuz ?
![]()
![]()
![]()
Ustam nasıl sıfırlanacağını bilmiyorum ve 50.43 vesiyonda tv açılıp kapanıyor kendi kendine sizden ricam daha önce verdiğiniz full yazılımı rica ediyorum.Sıfırlama yaptınız mı.?
podrav majstore problem sa maticnom 17mb211s ubacena na drugi panel VES400UNDS-2D-NO2 nemogu okrenut sliku naopako je koje je rjesenje lpZdravo;
Softverska podrška sada je dovoljna za rješavanje relevantnog problema. Rješenje, koje je prije vrijedilo samo za MB9X seriju, sada se počelo širiti na sve matične ploče.
Servis menüsünde diagnostic kısmında yapabilirsin, ayarlar ilk kurulum adımlarını takip ederekte yapabilirsin.Ustam nasıl sıfırlanacağını bilmiyorum ve 50.43 vesiyonda tv açılıp kapanıyor kendi kendine sizden ricam daha önce verdiğiniz full yazılımı rica ediyorum.
sorunun ne olduğunu bilseydik ona göre yazılım verirdik.merhaba 32hb5000 10107735 1712 701430
sn:7942636701430 tv vestel orjinal yazılım rica edebilir miyim?
iyi çalışmalar dilerim.
Ustam dediğin gibi yaptım ancak 51.50 ve 51.43 versiyonlarındaki sorunlar düzelmedi.Servis menüsünde diagnostic kısmında yapabilirsin, ayarlar ilk kurulum adımlarını takip ederekte yapabilirsin.
Save the panel profile from tv and post it here. It is saved with the folder downloadpq.mb211.merhaba potreban softver za 17mb211 zamjenut panel ubacen ves400unds-2d-no2
podrav majstore problem sa maticnom 17mb211s ubacena na drugi panel VES400UNDS-2D-NO2 nemogu okrenut sliku naopako je koje je rjesenje lp
vestel logo geliyor,stand bye'da kalıyor tv üstad,ilgin için teşekkür ederim.sorunun ne olduğunu bilseydik ona göre yazılım verirdik.