yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,969
- 74
dosyaları tvden kopyaladım ancak siteye nasıl yükleyeceğim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
dosyaları tvden kopyaladım ancak siteye nasıl yükleyeceğim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel profile;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.drive linki yaptım uygun mudur
Panel yazılımını televizyona yükledim eskisinden daha okunaklı oldu ve yarı yarıya renkler tutuyor ama hala izlenebilir gibi değil tekrardan çok teşekkür ederimPanel profile;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Google translate:Panel yazılımını televizyona yükledim eskisinden daha okunaklı oldu ve yarı yarıya renkler tutuyor ama hala izlenebilir gibi değil tekrardan çok teşekkür ederim
daha farklı forumlarda mb211 için yapılmış piyasada yapanlar olmuş lc470euf pff1 paneli vestele takmak için lc470eun pff1 tconu takıldıGoogle translate:
Anakart bu panel modeliyle uyumlu değil. Donanımla çözülebilir ama son derece karmaşıktır.
L.E.
LC470EUF (PF)(F1). Panelin Vestel muadili var mı diye bakıyorum.
Panel profile;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Save the panel profile from tv and post it here. It is saved with the folder downloadpq.mb140.Merhaba iyi günler kolay gelsin.
32TH4020 32" Televizyonun 17m82s anakartı arızalandı ve yerine elimde olan vestel 32hb5000 32" ekranı kırık televizyonun 17mb140 kartını taktım.
Fakat ekran şuanda ters. Hangi yazılımı atmam lazım bu karta.
![]()
![]()
![]()
![]()
Save the panel profile from tv and post it here. It is saved with the folder downloadpq.mb140.
Google translate:
Panel profilini tv'den kaydedin ve buraya gönderin. downloadpq.mb140 klasörüyle kaydedilir.
Sorry where should i uplod the files. If i need to upload the files to this site how can i upload it. i get just upload picture.Save the panel profile from tv and post it here. It is saved with the folder downloadpq.mb140.
Google translate:
Panel profilini tv'den kaydedin ve buraya gönderin. downloadpq.mb140 klasörüyle kaydedilir.
Sorry where should i uplod the files. If i need to upload the files to this site how can i upload it. i get just upload picture
LC470EUF (PF)(F1) = VES470UNDL-3D-xxdaha farklı forumlarda mb211 için yapılmış piyasada yapanlar olmuş lc470euf pff1 paneli vestele takmak için lc470eun pff1 tconu takıldı