Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,503
sorunun ne olduğunu neden eklemiyorsunuz.?Merhaba
vestel 32HB5000 SN:7767605700097 PANEL 23391030 FULL + PANEL YAZLIMI IHTICACIM VARDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
sorunun ne olduğunu neden eklemiyorsunuz.?Merhaba
vestel 32HB5000 SN:7767605700097 PANEL 23391030 FULL + PANEL YAZLIMI IHTICACIM VARDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
full yazılımı gönderdim yükleyip sonucu yaz.Abilerim benim konuya bir bakabilir misiniz? Zordayım şu anda
full yazılımı bildirim çanına gönderdim yükledikten sonra sonucu yazın.tv nin donanımı orjinal hiç bir değişiklik yapılmadı.tv ye daha önce yanlış yazılım atılmış.FUUL yazılım varmı acaba yardımınız için teşekkür ederim![]()
güncel yazılım gönderildi.Merhaba
Daha önce bu cihazım için yazılım vermiştiniz ve sorun düzelmiştir.Şuan uydu sinyali ile ilgili sorunum mevcuttur. Aynı sinyal kablosuna başka tv taktığımda sorun fakat bu cihazımda sinyal alamıyprum.Başka tv çalıştıktan sonra uydu kablosuna bu tvye taktığımda ortalama 12 saat uydunun tüm kanallar çalışıyor. Ne yapabilirim yeni yazılım varmıdır elinizde.
![]()
![]()
etiketi paylaşınVestel 40fb5050 40" TV
Sn: 23396931
Vpaz: 20273543
TV açılmıyor, Vestel TV yazısı gidip kapanıyor. Rica etsem uygun yazılımı verirmisiniz?
kurtarma yazılımı gönderildi.![]()
Kolay gelsin TV yi fişe taktigimizda Vestel yazısı geliyor sonra arka beyaz ışık yanık kalıyor kumanda işlemiyor kurtarma yazılımına ihtiyacım var şimdiden tesekkurler
daha önce mb140 carbon kurtarma indirmişsin arşivinde yok mu.?Selamın aleyküm kurtarma yazılım lazım 17mb140
![]()
![]()
![]()
full yazılım gönderdim yükleyip sonucu yazınMerhabalar
Vestel 55UD8400 TV sahibiyim. Cihazı bir süredir açmakta zorlanıyoruz. Açmaya çalışırken, Vestel logosu görünüp kayboluyor, kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bir süre sonra tekrar açmaya çalışınca yine Vestel görünüp kayboluyor, birkaç dk uğraşınca en son açılıyor. Full yazılım güncellemesi mi yoksa Çekirdek yazılım güncellemesi mi yapmalıyım bilemedim. Yazılıma ihtiyaç var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1= Donanım orijinal anakart değişmedi.
1A= TV ARKA KAPAĞINDAKİ ETİKET ekte.
2= ANA KART değişmedi.
2A= -
2B= -
3= Ledler değişmişti bir süre önce. Renkler bozuktu.
4= Açıklama üstte.
![]()
![]()
![]()
full yazılımı gönderdim yükleyip sonucu yaz.
yazılım yüklendi. sorun çözüldü. teşekkür ederim iyi çalışmalarkurtarma yazılımına bilidirm çanından ulaşabilirsin.
kurtarma yazılımı gönderildi.![]()
Etiket resmi ekledim
gönderildi.17MB82S anakart kurtarma yazılımına ihtiyacım var.stby ışığı yanıp sönüyor sürekli olarak ve backlight ışığı kapanıp geri acılıyor bu döngüde devam ediyor.Kurtarma yazılımı gönderirseniz seviinirim.Teşekkür ederim
![]()