U Çevrimdışı

uberslap

Yeni Üye
18 May 2025
4
27
Merhaba Regal LD40F5140S televizyon'da kanal ayarlaması yaparken tkgs desteğinin olmadığını görüp yazılım güncellemeye çalıştım ve internetten bulduğum 17MB82S için v0.8.4 core update'i fiş çekme yöntemi ile yükledim. şu anda sadece arka ışık yanıyor fakat ekranda görüntü yok ve kumandaya tepki vermiyor. uygun olan ve kurmam gereken yazılımı bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

İşlemlere başlamadan önceki sürümü 0.6.6a'ydı.

Donanım orjinal ve hiçbir parça değişimi yapılmadı.

Forumunuza geç rastladım ve core yazılımı yanlış metod ile yükledim diye düşünüyorum.
Düzenleme: Şimdi de vestel yazısı geliyor ve tekrar kapanıyor.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

osmanowski

Yeni Üye
25 Ocak 2023
13
32
Yazılım ile alakası yok tv yi sıfırlayın yada yüklü olan fazla uygulamaları kaldırın.
Formatlasam düzeleceğini düşünüyorum ama menülere giremiyor sürekli ekran gidip geliyor android açılmadan sıfırlama yapmam mümkün ise ancak işlem yapabilirim

Formatlasam düzeleceğini düşünüyorum ama menülere giremiyor sürekli ekran gidip geliyor android açılmadan sıfırlama yapmam mümkün ise ancak işlem yapabilirim
Sorunu çözdüm belki işinize yarar tv ye mouse taktım ekran geldiğinde ayarlar kısmına sabırla getirmeniz gerekiyor bi şekilde geldiğinde üstüne basarak ayarlara girdim ve tv yi sıfırladım

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

Ossomami

Yeni Üye
9 Nis 2021
16
42
Binlerce kişi kullandı sorun yok

68fb8e76-4a10-41d8-abb7-c67924fe2cf8.jpg
merhaba tv de anakart değişmemiş kurtarma yazılımı gerekli yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
kurtarma yazılımı için teşekkür ederim tv çalışitı fakat daha önce yazılım atmışlar yazılar ters acaba fuul yazılımı varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,652
Merhaba Regal LD40F5140S televizyon'da kanal ayarlaması yaparken tkgs desteğinin olmadığını görüp yazılım güncellemeye çalıştım ve internetten bulduğum 17MB82S için v0.8.4 core update'i fiş çekme yöntemi ile yükledim. şu anda sadece arka ışık yanıyor fakat ekranda görüntü yok ve kumandaya tepki vermiyor. uygun olan ve kurmam gereken yazılımı bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

Forumunuza geç rastladım ve core yazılımı yanlış metod ile yükledim diye düşünüyorum.
Düzenleme: Şimdi de vestel yazısı geliyor ve tekrar kapanıyor.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

O Çevrimdışı

Ossomami

Yeni Üye
9 Nis 2021
16
42
68fb8e76-4a10-41d8-abb7-c67924fe2cf8585fdbb7ad19c3eb.jpg
tv nin donanımı orjinal hiç bir değişiklik yapılmadı.tv ye daha önce yanlış yazılım atılmış.FUUL yazılım varmı acaba yardımınız için teşekkür ederim

U Çevrimdışı

uberslap

Yeni Üye
18 May 2025
4
27
WhatsApp-Image-2025-05-19-at-14.55.54.jpg

Merhaba Regal LD40F5140S televizyon'da kanal ayarlaması yaparken tkgs desteğinin olmadığını görüp yazılım güncellemeye çalıştım ve internetten bulduğum 17MB82S için v0.8.4 core update'i fiş çekme yöntemi ile yükledim. Şu anda vestel yazısı geliyor ve tekrar kapanıyor. uygun olan ve kurmam gereken yazılımı bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

S Çevrimdışı

SarfSSD

Yeni Üye
5 Şub 2025
25
24
Toshiba 4322863DAT
SN 8114965 801174

Televizyonun ana kartı değiştirildi orjinal anakart 17mb211S yerine takılan kart 17mb211S. Aynı model ana kart ile değiştirildi, bundan dolayı panel yazılımı ile uyuşmuyor, renk cümbüşü oluşuyor.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,845
74
Toshiba 4322863DAT
SN 8114965 801174

Televizyonun ana kartı değiştirildi orjinal anakart 17mb211S yerine takılan kart 17mb211S. Aynı model ana kart ile değiştirildi, bundan dolayı panel yazılımı ile uyuşmuyor, renk cümbüşü oluşuyor.
Panel profile
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

Geri
Üst Alt