leader_devil
Yeni Üye
Kolay gelsin TV yi fişe taktigimizda Vestel yazısı geliyor sonra arka beyaz ışık yanık kalıyor kumanda işlemiyor kurtarma yazılımına ihtiyacım var şimdiden tesekkurler
Merhabafull yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Yazılım ile alakası yok tv yi sıfırlayın yada yüklü olan fazla uygulamaları kaldırın.Vestel 43UA9600 Full yazılım mevcut mu ? Depolama alanı bitiyor şeklinde hata veriyor ve ekran gidip geliyor.
![]()
Birkaç gündür bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz?Vestel 40fb5050 40" TV
Sn: 23396931
Vpaz: 20273543
TV açılmıyor, Vestel TV yazısı gidip kapanıyor. Rica etsem uygun yazılımı verirmisiniz?
Formatlasam düzeleceğini düşünüyorum ama menülere giremiyor sürekli ekran gidip geliyor android açılmadan sıfırlama yapmam mümkün ise ancak işlem yapabilirimYazılım ile alakası yok tv yi sıfırlayın yada yüklü olan fazla uygulamaları kaldırın.
Sorunu çözdüm belki işinize yarar tv ye mouse taktım ekran geldiğinde ayarlar kısmına sabırla getirmeniz gerekiyor bi şekilde geldiğinde üstüne basarak ayarlara girdim ve tv yi sıfırladımFormatlasam düzeleceğini düşünüyorum ama menülere giremiyor sürekli ekran gidip geliyor android açılmadan sıfırlama yapmam mümkün ise ancak işlem yapabilirim
Binlerce kişi kullandı sorun yok
kurtarma yazılımı için teşekkür ederim tv çalışitı fakat daha önce yazılım atmışlar yazılar ters acaba fuul yazılımı varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlermerhaba tv de anakart değişmemiş kurtarma yazılımı gerekli yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler![]()