H
HyperCodes
Yeni Üye
- 13 Kas 2023
- 16
- 29

bu tv için yazılım gerekli yardımcı olabilirmisiniz
verdiğim full yazılımı dene bakalım yükledikten sonra sonucu yazarsan sevinirim![]()
![]()
![]()
bu tv için yazılım gerekli yardımcı olabilirmisiniz
elimize tivo güncellemesi yok cihazı sıfırlayıp tekrar güncellemeyi deneyin. MB180y kartlar geri dönüş için elimizde yazılım mevcut.Regal 50r75u01 için tivo güncellemesi var ama yapmadım. mevcut yazılım yedek alınabilir mi? tivo güncelledikten sonra geri alabilme şansım nedir?
![]()
birkaç kişi daha aynı sorunu dile getirdi. Büyük ihtimal Netflix mb100 cihazlara desteğini bitirdi.Merhaba Arkadaşlar,
VESTEL 17MB100 kartlı 49UA9400 televizyonum var. Yazılımı V.0.1.34.25. Aşağıda sistem ekran görüntüsünü de gönderdim. Netflix vs çalışmıyor. Acilen. g
![]()
üncel stabil ve güvenli yazılıma ihtiyacım var. YArdımcı olabilir misiniz?
üstat yazılımlar cihaza özeldir bana seri bilgisi atarsan yardımcı olurum. Ayrıca cihazdaki sorun nedir.?Sota usta daha önce vestel 43F9500 için full yazılım vermişsin bende iki gündür bekliyorum mumkunse verirmisiniz teşekkürler
Nasıl yapacağım ustam tamirciye mi götüreyim o zaman nereden bulabilirim full yazılımını
Biraz bekleyin ömer usta dönüş yapsın ona göre hareket edersiniz.Nasıl yapacağım ustam tamirciye mi götüreyim o zaman nereden bulabilirim full yazılımını
Tamam ustam beklemedeyim teşekürler.Biraz bekleyin ömer usta dönüş yapsın ona göre hareket edersiniz.
yazılım linkini bildirim çanına yolladım yazılımı yükledikten sonra sonucu yaz.Sota usta logo gelip acilmiyor
![]()